Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Van itt olyan aki hisz benne,...

Van itt olyan aki hisz benne, hogy az emberek a Marsról jöttek a Földre?

Figyelt kérdés

2013. márc. 28. 20:57
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
58%
ezt honnan veszed :)?
2013. márc. 28. 20:58
 2/24 A kérdező kommentje:
Onnan, hogy a Marson van egy Cydonia nevű övezet, ahol a légifelvételek alapján tisztán kivehető piramisok vannak geometriai alakzatban, és egy hatalmas arc is kirajzolódik. Szerintem valaha emberek éltek ott, csak a Mars valamiért élhetetlenné vált és ezért jöttek át a Földre.
2013. márc. 28. 21:03
 3/24 anonim ***** válasza:
36%
a piramisokra még mindig fen áll az hogy nem emberek építették szóval :)
2013. márc. 28. 21:07
 4/24 A kérdező kommentje:
Igaz, bár én az Arc miatt emberekre gyanakszom, meg hát nálunk is elég elterjedt volt a piramisépítés a régi időkben.
2013. márc. 28. 21:09
 5/24 anonim válasza:
...es ha igen ,akkor mi a jelentosege? Honvagyat erzel?
2013. márc. 28. 21:21
 6/24 A kérdező kommentje:
Nem, de azert erdekes dolog szerintem. Csak kivancsi vagyok hogy mas is gondolja-e így.
2013. márc. 28. 21:30
 7/24 anonim ***** válasza:

A magyarok a Szíriuszról jöttek, mások talán a Marsról.

Az arc egyébként érzékcsalódás. Csak annyira arc, mint Olaszország csizma, Skandinávia egy géppuskás katona, Írország pulikutya.

2013. márc. 28. 21:34
 8/24 A kérdező kommentje:
Azert az arc egy sokkal szabályosabb alakzat mint az olasz csizma. Persze vitazhatunk ezen, úgyis a hit kérdése marad, mert bizonyítani nem tudjuk.
2013. márc. 28. 21:42
 9/24 Szecsői Tibor ***** válasza:
Igen, a Marsról jöttünk, de nagyon siettünk, és nem volt idő, csak szakócát bepakolni a táskába, úgyhogy mindent elölről kellett kezdenünk. Ezért van az, hogy még mindig nem sikerült visszajutnunk oda...
2013. márc. 28. 21:45
 10/24 A kérdező kommentje:
Olvastam egy cikket a neten, hogy készítettek az arcról nagyon nagy felbontasu képeket, amin jol latszik, hogy csak egy szikla rakás, tehát "bebizonyították" hogy csak illúzió az arc forma. Ezt, hogy egy ilyen nagysagu valami, mint ez az arc, közelről nézve szétesik megmondtam volna nekik fotók nelkul is. Ez nem bizonyít semmit.
2013. márc. 28. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!