Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit szóltok ezekhez a lenyűgöz...

Mit szóltok ezekhez a lenyűgöző UFO-t ábrázoló ókori festményekhez?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a kép Máriát ábrázolja Jézus sírjánál .

[link]

Itt egy lángoló korong Japán felett .

[link]

Indiai szanszkrit ábrázolás amin repülő kalapok vannak .

[link]

A kép címe : Krisztus születése . Meg lehet nézni abban a lebegő félgömbben alakok vannak és mintha fénysugár jönne ki lent a tárgyból .

[link]

[link]

Középkori UFO ábrázolás .

[link]

A kép címe : Jézus keresztre feszítése . Meg lehet nézni a gömbökben repülő alakokat .

[link]

Kalap alakú lebegő tárgy egy középkori francia festményen .

[link]

Mózes megkapja a táblákat, a háttérben lebegő tárgyak .

[link]

Középkori olasz UFO ábrázolás .

[link]

Itt mintha egy űrszonda lenne a képen .

[link]

Kalap alakú repülő UFO-k egy középkori falikárpiton . (bal felső sarok)

[link]

Holland hajósok UFO-t látnak .

[link]

A kép címe : Krisztus megkeresztelése .

[link]

Ez a híres nurembergi festmény, 1561-ből, ahol a szemtanúk állítása szerint a lebegő tárgyak egymással kezdtek harcolni, közben tűz, füst és vakító fény volt mindenütt .

[link]

[link]

1566-ban Basel felett rengeteg fekete gömb jelent meg az égen .

Főleg az utolsó két eset az érdekes, mert több ezren voltak szemtanúi a jelenségnek . Látjátok, talán nem is butaság az ősi idegenek elmélet ...

2013. dec. 16. 22:19
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
:D Anna többször is azt írtad rólam, hogy troll vagyok én csak meg akartam mutatni a kettő között a különbséget nem megbántani akartalak, hanem ecsetelni a trollságot és rámutatni arra, hogy milyen vékony határ húzódik a kettő között itt mindenki trollkodot már. és az is trollkodás amikor valótlant állítasz bizonyítás nélkül. tudod, hogy én soha sem ártanék neked. a képek valóban lenyűgözőek és nem nyalizás képpen mondom. Üdv, Jigsaw a jóságos :)
2013. dec. 18. 09:39
 42/43 anonim ***** válasza:

klasszk, végre nem valami hülye kérdés, érdekes

Köszi hogy feltetted őket.

2013. dec. 18. 22:14
 43/43 anonim válasza:

Tény, hogy az ókorban gyakran ábrázoltak földön kívülieket, melynek szinte biztos, hogy volt valami alapja...Persze, a mai "ufó jelenségeknek" a felét sem szabad elhinni. És szerintem attól sem kell tartani, hogy az "UFÓK gonoszak és majd jönnek elpusztítani a földet", ugyanis ha akarták volna már megtették volna...

De most őszintén! Ti elhinnétek, hogy egyedül vagyunk ebben az óriási UNIVERZUMBAN??

2013. dec. 29. 19:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!