Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit szóltok ezekhez a lenyűgöz...

Mit szóltok ezekhez a lenyűgöző UFO-t ábrázoló ókori festményekhez?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a kép Máriát ábrázolja Jézus sírjánál .

[link]

Itt egy lángoló korong Japán felett .

[link]

Indiai szanszkrit ábrázolás amin repülő kalapok vannak .

[link]

A kép címe : Krisztus születése . Meg lehet nézni abban a lebegő félgömbben alakok vannak és mintha fénysugár jönne ki lent a tárgyból .

[link]

[link]

Középkori UFO ábrázolás .

[link]

A kép címe : Jézus keresztre feszítése . Meg lehet nézni a gömbökben repülő alakokat .

[link]

Kalap alakú lebegő tárgy egy középkori francia festményen .

[link]

Mózes megkapja a táblákat, a háttérben lebegő tárgyak .

[link]

Középkori olasz UFO ábrázolás .

[link]

Itt mintha egy űrszonda lenne a képen .

[link]

Kalap alakú repülő UFO-k egy középkori falikárpiton . (bal felső sarok)

[link]

Holland hajósok UFO-t látnak .

[link]

A kép címe : Krisztus megkeresztelése .

[link]

Ez a híres nurembergi festmény, 1561-ből, ahol a szemtanúk állítása szerint a lebegő tárgyak egymással kezdtek harcolni, közben tűz, füst és vakító fény volt mindenütt .

[link]

[link]

1566-ban Basel felett rengeteg fekete gömb jelent meg az égen .

Főleg az utolsó két eset az érdekes, mert több ezren voltak szemtanúi a jelenségnek . Látjátok, talán nem is butaság az ősi idegenek elmélet ...

2013. dec. 16. 22:19
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
csak az érdekelne, hogy honnan "tudjuk" hogy Annacska képei a valóságot ábrázolják?
2013. dec. 17. 19:10
 32/43 A kérdező kommentje:

"Igen, ez szokott lenni, ha olyan dolgot ir valaki, ami cáfolja az elméleteidet, és nem tudsz rá reagálni.. ;)"

Nem, csak nincs kedvem olyannal leállni vitatkozni aki flegma és lekezelő, mellesleg az alapfogalmakkal sem vagy tisztában, elég ciki ha magyarázni kell, hogy a középkori történelmi ismereteink jó része az egyháztól származik . Tipikusan olyan vagy akinek semmilyen lexikális tudása nincs, csak nagy arca, és a "frappáns" semmi érvet nem tartalmazó hozzászólásokkal próbál vitatkozni . Ha nincs igazam bocsi, de ilyen képet festesz magadról .

2013. dec. 17. 21:28
 33/43 anonim ***** válasza:

" csak az érdekelne, hogy honnan "tudjuk" hogy Annacska képei a valóságot ábrázolják?"

Olvasd el a 20-as hozzászólásom és abból kiderül.

Anna:

"a középkori történelmi ismereteink jó része az egyháztól származik"

Ebben viszont igazad van, pontosabban a fennmaradt írott anyagokra ( a régészeti tárgyi leletek maguktól értetődőek persze) nézve, mert az egyház hála a terjeszkedésnek más iratokat, amik eltértek az ő "elképzelésüktől" és vallásuktól, pogánynak, eretneknek és sátáninak mondták azokat azon nyomban elégették és megsemmisítették. És ez óriási veszteség volt.

De ott van az hogy kitudja hány dolog veszett oda az Alexandriai könyvtár elégetésekor, sosem tudták pótolni teljes egészében az anyagokat.

Üdv, George Adamski

2013. dec. 17. 21:41
 34/43 anonim ***** válasza:
Ugye látod,hogy ezek nagyja nem valódi?
2013. dec. 17. 21:48
 35/43 anonim ***** válasza:

Úgy ezt a kérdést nem gondolod komolyan?

Prödl Annácska,hány éves vagy te kislány??

2013. dec. 17. 21:50
 36/43 A kérdező kommentje:

"De ott van az hogy kitudja hány dolog veszett oda az Alexandriai könyvtár elégetésekor, sosem tudták pótolni teljes egészében az anyagokat. "

Pontosan az ilyen barbár tettek miatt nem szeretem a kereszténységet és az összes többi vallást . Az alexandriai könyvtár pedig különösen értékes volt, tele felbecsülhetetlen egyiptomi tekercsekkel, és az ókori egyiptomi vallás, történelem, szokások és szertartások leírásával . Olyan aljas dolog ez, mint a 2. világháborúban, amikor a belső-ázsiai hordák a Munkácsy festményekkel gyújtottak be tüzelni ... Ez az egyetlen dolog ami nagyon fel tud húzni, ha egy történelmi lelettel vagy emlékművel nem bánnak megfelelően .

2013. dec. 17. 22:05
 37/43 anonim ***** válasza:
:DDD Annácska Én nem láttok egyetlen ufót sem csak te képzeled oda őket! ezek a freskók többnyire vallásos eredetűek. az ókorban majdnem mindegyik ember vallásos volt látszik is a képeken, de te mindenben a kis zöldeket látod fogadok hogyha olykor-olykor benéznél a pszichiátrián és megkérdezné tőled a pszichológusod mit lát a képen Annácska? [link] erre te azt mondanád, hogy Doktor úr az idegenek elindították a "START" gombot hamarosan jön a megsemmisülés erre az orvos értem kedves Annácska hozom a cementet és készüljön fel a beöntésre ...
2013. dec. 17. 22:44
 38/43 anonim ***** válasza:

Jigsaw, ne menj bele személyes sértegetésbe, mert semmi értelme és csak magadat minősíted vele. Egyébként a 14-es kommentedben 2-őn kívül totál hülyeséget írtál a képek jelentését illetően és közük nem volt az eredeti jelentésükhöz.

Üdv, barátod Adamski :D

2013. dec. 17. 23:24
 39/43 anonim ***** válasza:
# 38 Én kedvelem Annát és tudja, hogy minek írtam azt, amit és tudom, hogy megbocsát nekem 14-es kommentemről annyit, hogy csak azt írom, amit láttam a képeken ezt nevezik költői szabadságnak. megint elnézést kérek. Üdv, Egy profi rajzoló :)
2013. dec. 18. 07:45
 40/43 A kérdező kommentje:

"és tudja, hogy minek írtam azt, amit "

Őszintén szólva fogalmam sincs, de nagyon nem is izgat :-)

2013. dec. 18. 09:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!