Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFÓK, új nézőpontból! Eddig...

UFÓK, új nézőpontból! Eddig még alig halhattál ebből a szemszögből. Mit szólsz?

Figyelt kérdés

Egy jóbarátom akivel sieltünk elmúlt hétvégén elmesélte a koncepcióját az Ufókról. Nagyon érdekes élény volt hallgatni, bizonyítékokkal együtt, amit most nem tudok megmutatni, mert régi papír alapú volt, de nagyon érdekes. Előszőr hallottam ezt az elméletet és szerintem ez teljesen megmagyaráz mindent.

Ő teológiát tanul egy neves magyar egyetemen és kifinomult lélek, nagyon intelligens és magas az I.Q-ja. Mensáz tag. Az UFO esetekről beszélgettünk és elmondta, hogy azok mind hamisak és felfedte a hamisítás okát is.

Elmondta, hogy az ufókat valamikor a század közepén találták ki sátánisták. Amerikai sátánista szekták nem bírtak fogást találni a hívő amerikaiakon és a katolikus egyházon, ezért azt találták ki, hogy ezt az egész ufó mizériát bevezetik és elterjesztik az emberek között, hogy azok ne Istenben higyjenek, hanem ilyen misztikus ostobaságokban, amit ma EZO TV-nek nevezünk meg spiritualizmusnak.

A lényeg az volt, hogy gazdag sátánista körök fizettek meg embereket, hogy alkossák meg ezt az ufó összeesküvést és hírdessék azt, hogy az ufók akik ide jöttek, azok teremtették az emberiséget és a Bibliai valós Isteni kinyilatkoztatások és Jézus Urunk mögött is igegenek állnak, ezzel az emberek fordúljanak el Istentől és legyenek hitetlenek a sátán prédái. Sajnos ez nagyon is túljól sikerült nekik. Elmondta azt az esetet, amiben ezek a sátánista körök lelepleződtek. Már sajnos a tőrténetre és a forrásokra nem emlékszem, de ha belinkelitek az is jó lesz, mert a barátomnak nincsen netje. Egy Bibliai folyóíratból olvasta, ami nem jelenik meg netes felületen és a nevek nem ugranak be.

Sok papír alapú dokumentumokat mutatott a naplójából, ami a 80-90-es években írt és hiteles egyházi újságokból írt cikkek, amiket mind teológus vetett papírra.

Erre még senki sem gondolt eddig ugye? Nem láttad még ebből a nézőpontból az ufós eseteket ? Osztod véleményemet, miszerint ez az UFÓs jelenség egy szándékos megtévesztés?

2013. dec. 11. 16:04
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Tisztán emlékszem, hogy ez a kérdés már volt egyszer ugyanígy leírva, nem is olyan régen. Szóval kamu mint állat.
2013. dec. 11. 16:11
 2/25 nemelfogult ***** válasza:

"Osztod véleményemet, miszerint ez az UFÓs jelenség egy szándékos megtévesztés?"

Nem.

2013. dec. 11. 16:11
 3/25 anonim ***** válasza:

Sloszár József: A Biblia a színfalak mögött, vagy valami ilyesmi címen keress rá a magyar elektronikus könyvtárban www.mek.oszk.hu

A szerző biztos, a cím nem, de rá fogsz ismerni.

Kiváló könyv, koherens magyarázat a te idegenes nézőpontodból.

2013. dec. 11. 16:24
 4/25 Grielean ***** válasza:

El tudom képzelni, hogy valakik ezzel a céllal kezdték ezt az egészet, de azt ostobaságnak tartom, hogy minden egyes ilyen esetre ráhúzzuk ugyanazt a lepedőt, bármilyen indokról is legyen szó. Néhányat biztosan lehet ezzel is magyarázni, de általánosítani semmiképpen.

Tulajdonképpen ez egy hívő szempontjából teljesen logikus feltételezés, hiszen így nem kell komolyan vennie annak lehetőségét, hogy a hite már alapjaiban is téves, nevezetesen, hogy létezik rajtunk kívül is élet, akár intelligens élet. De nem hiszem, hogy ez a barátod ténylegesen foglalkozott volna UFO-észlelésekkel, pláne az összessel, hogy ilyen kategorikusan mindet a sátánisták csalásának állíthassa be.

Egyébként teljes tévedés a 20. század közepe is. A Világok harca rádiójáték pl 1938. októberében sokkolta az embereket, a mű, amire ez az egész alapult, pedig H. G. Wells azonos című regénye, amit 1898-ban adtak ki.

2013. dec. 11. 16:50
 5/25 anonim ***** válasza:
Nekem meg azt mondta az egyik haverom, hogy ne hídjek neked!
2013. dec. 11. 16:51
 6/25 anonim ***** válasza:

"Ő teológiát tanul egy neves magyar egyetemen és kifinomult lélek, nagyon intelligens és magas az I.Q-ja."

Ez nekem is nagyon ismerős. Szó szerint volt már ez a kérdés.

2013. dec. 11. 17:02
 7/25 II.Dartheon ***** válasza:

Nos.. oké, tegyük fel ez is megtörtént.. de ettől függetlenül _LEHETETLEN_ az, hogy máshol a földön kívül ne lenne élet, akár éppen csak baktériumok formájában..

amúgy meg annyi sok a véletlen egybeesés némelyik ufó témában, hogy az már több mint "véletlen"... Ennek ellenére igazat adok neked is kérdező, meg az ufológusoknak is, meg a szkeptikusoknak is.. az igazság valahol ezek között van.. mindegyik eset előfordul, amiket ők írnak.

2013. dec. 11. 17:19
 8/25 anonim ***** válasza:
én már mióta hangoztatom, h az exopolitika által pénzelt dologról van csak szó, ami mögött, szekta vezérek, és holivudi film készítő szakma gazdag rétege áll....
2013. dec. 11. 18:50
 9/25 anonim ***** válasza:
ez a kérdés már volt, vallás egy pusztító baromság
2013. dec. 11. 19:23
 10/25 nemelfogult ***** válasza:

"...én már mióta hangoztatom, h az exopolitika által pénzelt dologról van csak szó, ami mögött, szekta vezérek, és holivudi film készítő szakma gazdag rétege áll...."

Ez szerintem is teljesen igaz, de ez csak egy része a dolognak. Ezzel nem lehet magát az ufo/alien jelenséget megmagyarázni. Csak az exopolitikusok és különböző motivációjú emberek szerepe nyilvánvaló. Ebbe a témába a legkülönbözőbb szekták, titkos és nem titkos szervezetek tevékenysége, stb meglehetősen beleszövődött.

De mégegyszer, a jelenség tőlük független, előttük is volt, utánuk is lesz.

Lehet, hogy félreértettem, amt írtál vagy ahogy gondoltad...?

2013. dec. 11. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!