Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért olyan elképzelhetetlen...

Miért olyan elképzelhetetlen a szkeptikusoknak az alábbi 3 állítás?

Figyelt kérdés

1.Van élet a Földön kívül.

2.Van értelmes élet a Földön kívül.

3.Idegen faj/ok felvette/ék a kapcsolatot a világ vezetőivel.

Az első kettőről kár szerintem beszélni, a harmadik pont már érdekesebb.

Az NSA botrány után(amiről régebben az volt a véleményem, h elképzelhető, persze sokan hülyének tartottak, ma meg persze kerülik a témát) ezt is vállalhatónak tartom, h lehetséges, h földönkívüli lények látogattak már a Földre és titokban kapcsolatot létesítettek kiemelt fontosságú személyekkel.

Mi ebben olyan hihetetlen, egyesek azt várják, h majd bejelentik a rádióban?

2013. dec. 10. 16:11
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
61%
Minden ilyen kérdésnél bebizonyosodik az amit mindenki tud. AZ ezo/ufó hívők mind bolondok.
2013. dec. 10. 18:14
 22/39 Robert Thorne ***** válasza:
15%
Indokold is meg ezt az értelmes válaszodat. Miért lennénk bolondok? Csak mert a 10 IQ szinteddel nem vagy képes elképzelni ezeket? Részvétem.
2013. dec. 10. 18:20
 23/39 anonim ***** válasza:
0%
Tisztelet az előttem válaszolónak, ez így igaz! Az első két állítás valószínű? Talán a harmadik is épp annyira. Lehet, hogy a II. VH-ban a III. Birodalomnak tényleg volt velük valamiféle kapcsolatuk, gondoljunk csak a gyors haditechnikai felfutásukra, a számos titkos fegyverükre, és pl. az antarktiszi felfedezéseikre! Az amerikaiak a II. VH után jrtak az Antarktiszon és amit tapasztaltak,(láttak, találkoztak sokkal fejlettebb intelligenciával) azon meglepődve/megrettenve tértek haza. Tehát azért nem zárhatjuk ki, hogy Hitlernek és vezérkarának valamiféle magasabb intelligenciával bíró lények lehettek igen nagy segítségükre!! Azt hiszem, ez említésre méltó. Gondolkodjunk csak el rajta, mert a német felfedezések és fejlesztések adták meg a kezdőlöketet a mai hadi és kommunikációs technikáknak is. Ezek alapján feltételezhető bármi...
2013. dec. 10. 22:12
 24/39 anonim ***** válasza:
40%

Aham, valószínű, hogy Hitler földönkívüli technológiákkal a zsebében elveszítette a háborút.. haggyadmár :D

Az egész humbugból, amit idehánytál, kb. ennyi igaz:

"Gondolkodjunk csak el rajta, mert a német felfedezések és fejlesztések adták meg a kezdőlöketet a mai hadi és kommunikációs technikáknak is"

És még ez is csak részben. Pl. atombombájuk az amcsiknak előbb volt, ez meg nekem elég furcsa, hogy földönkívüliek segítik a németeket, de nem adják oda nekik az atomtechnológiát.. :D

2013. dec. 10. 22:16
 25/39 anonim ***** válasza:
15%

22# Teljesen egyetértek !

"Aham, valószínű, hogy Hitler földönkívüli technológiákkal a zsebében elveszítette a háborút.."

Csak egy harcot vesztett el, a háborút nem, bizonyos dolgok örökké tovább fognak élni több száz évvel Hitler után is .

"elég furcsa, hogy földönkívüliek segítik a németeket, de nem adják oda nekik az atomtechnológiát."

Adtak helyette sok mást, ami sokkal többet ér akárhány atombombánál, de ezt te soha nem fogod megérteni ...

2013. dec. 10. 22:28
 26/39 anonim ***** válasza:
20%
Az atombomba és akármilyen tömegpusztító fegyver, csak a primitív emberek szemében jelent értéket, a szellemi fejlődés és a spirituális tudás sokkal többet ér, mert az ész mindig győz az erő felett :-)
2013. dec. 10. 22:33
 27/39 anonim ***** válasza:
69%

1- valószíntűleg tartom

2- lehetséges

3- mit szívsz adj nekem is belőle

4- az ezoteriát átkeresztelem a hülyék paradicsomának... :-D

2013. dec. 10. 22:47
 28/39 Grielean ***** válasza:
100%

Annácska, a történelemórákról is hiányoztál? A németek '42 után folyamatosan vesztették a harcokat, majd végül a HÁBORÚT is! Tudod, 1945 közepén a II. világháború véget ért...

Ja, és mesélj nekem egy kicsit Hitler és a náci ideológia szellemi és spirituális fejlettségéről! Bár a biológiához, a fizikához, a kémiához, és úgy tűnik, a történelemhez sem értesz, de ez biztos csak az én primitívségem miatt tűnik így... Világosítsd fel korlátolt elmém, kérlek! :)

2013. dec. 10. 22:57
 29/39 anonim ***** válasza:
0%

Gielean !

Azt hiszel amit akarsz, nem akarlak meggyőzni . Na jóéccakát :-)

2013. dec. 10. 23:11
 30/39 Grielean ***** válasza:
100%
Azért a 2. világháború nem hitkérdés...
2013. dec. 10. 23:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!