Miért olyan elképzelhetetlen a szkeptikusoknak az alábbi 3 állítás?
1.Van élet a Földön kívül.
2.Van értelmes élet a Földön kívül.
3.Idegen faj/ok felvette/ék a kapcsolatot a világ vezetőivel.
Az első kettőről kár szerintem beszélni, a harmadik pont már érdekesebb.
Az NSA botrány után(amiről régebben az volt a véleményem, h elképzelhető, persze sokan hülyének tartottak, ma meg persze kerülik a témát) ezt is vállalhatónak tartom, h lehetséges, h földönkívüli lények látogattak már a Földre és titokban kapcsolatot létesítettek kiemelt fontosságú személyekkel.
Mi ebben olyan hihetetlen, egyesek azt várják, h majd bejelentik a rádióban?
Aham, valószínű, hogy Hitler földönkívüli technológiákkal a zsebében elveszítette a háborút.. haggyadmár :D
Az egész humbugból, amit idehánytál, kb. ennyi igaz:
"Gondolkodjunk csak el rajta, mert a német felfedezések és fejlesztések adták meg a kezdőlöketet a mai hadi és kommunikációs technikáknak is"
És még ez is csak részben. Pl. atombombájuk az amcsiknak előbb volt, ez meg nekem elég furcsa, hogy földönkívüliek segítik a németeket, de nem adják oda nekik az atomtechnológiát.. :D
22# Teljesen egyetértek !
"Aham, valószínű, hogy Hitler földönkívüli technológiákkal a zsebében elveszítette a háborút.."
Csak egy harcot vesztett el, a háborút nem, bizonyos dolgok örökké tovább fognak élni több száz évvel Hitler után is .
"elég furcsa, hogy földönkívüliek segítik a németeket, de nem adják oda nekik az atomtechnológiát."
Adtak helyette sok mást, ami sokkal többet ér akárhány atombombánál, de ezt te soha nem fogod megérteni ...
1- valószíntűleg tartom
2- lehetséges
3- mit szívsz adj nekem is belőle
4- az ezoteriát átkeresztelem a hülyék paradicsomának... :-D
Annácska, a történelemórákról is hiányoztál? A németek '42 után folyamatosan vesztették a harcokat, majd végül a HÁBORÚT is! Tudod, 1945 közepén a II. világháború véget ért...
Ja, és mesélj nekem egy kicsit Hitler és a náci ideológia szellemi és spirituális fejlettségéről! Bár a biológiához, a fizikához, a kémiához, és úgy tűnik, a történelemhez sem értesz, de ez biztos csak az én primitívségem miatt tűnik így... Világosítsd fel korlátolt elmém, kérlek! :)
Gielean !
Azt hiszel amit akarsz, nem akarlak meggyőzni . Na jóéccakát :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!