"Földönkívüli lényt őriznek Magyarországon" (videóval)? 17 fajról tudunk?
Te csak kezded hinni?Szerintem biztos.Nagyjából ugyanakkor bukkant fel mindkettő,egymást igazolgatják...És mindkettő totál valósnak tartja a paranormált.
Tényleg kérdező:Szerinted mi tesz hitelessé bármilyen forrást?Érdekelne.
Nem olvastam végig.
Ez az ember egy kicsit érdekes fantáziával bír.
-nincs valóságos és tudatos anyag azzal kapcsolatban hogy ezek a lények honnan és hogy miért jönnek, sok feltételezés van,a dimenziók közötti utazásokon át a superhajtáson keresztül ami áthalad a téren és időn.
A reptiliánokkal kapcsolatban, annyit hogy nem hinném hogy ellenséges faj lenne. (persze csak akkor ha léteznek)
utalásukra és létezésükre a lacerta interjú utal.
Ebben a lacerta ami latínul gyíkot jelent, sok érdekes tudnivaló megtalálható.
Az interjú során igazolandó tények jöttek létre, mint a szívar alakú űrhajók ( itt megjegyezném, hogy a szívaralakú űrhajókat nagy gyakorisággal lehetett látni, ami bizonyítékul szólgálhat a reptiliánok létezésére.)
-olyan videókat láttam, amik a vulkánokba szállnak le, ( következő bízonyítás, hogy ezek a lények a földalatt élhetnek.
tehát, sok más pont is igazolhatja a reptiliánok létezését, - motívumok amik évszázadok ota léteznek ,a kígyójelet említeném itt meg! Vagy pl: a gyógyszertáraknál a kígyó jel, is a befojásoltságuk alá tartohat/ig.
továbbá , ha ezek a tények igazak, akkor talán minden igaz amit ez a lacerta mondott.
Érdemes elolvasni, de itt megemlíteném, hogy egyálltalán nem jelenti azt hogy elakarnának pusztítani minket, és ezt már sokszór mondtam itt, Mivel nem jelentünk rájuk veszélyt és már több 10 ezer éve együtt élünk ezen a bolygón, úgy hogy a tudomásukról még nem is tudtunk..
-megemlíteném, hogy jelenleg 2 őscivilizácó és a bolygónkont, ebből az egyik ami a északisarkok alatt található és a reptiliánok.
Mi nem vagyunk ősi civilizációk , talán 30 ezer éve vagyunk itt, több fejlődési fázison estünk át,
Nem folytatnám: üdvözlettel: diator
"Nem folytatnám: üdvözlettel: diator"
Jobb is. Van már ezen az oldalon éppen elég humbuk, de a tiéd még dögunalmas is. Még akkor is, ha ez kb. a 38. nicked itt ezen az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!