Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » "Földönkívüli lényt őriznek...

"Földönkívüli lényt őriznek Magyarországon" (videóval)? 17 fajról tudunk?

Figyelt kérdés
Igaz ez ? Mivel egészítenéd ki ? Mi a véleményed ? [link]

2013. dec. 3. 16:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Butaság, kitaláció, buherált, alaptalan....mi a véleményem még! Semmi! Kb ennyi!
2013. dec. 3. 17:01
 2/15 anonim ***** válasza:
14%
van még ember aki kételkedik? az idegenek jelenléte kétségtelen persze tagadó emberek ezt soha nem fogják megérteni.
2013. dec. 3. 17:05
 3/15 anonim ***** válasza:
ühümm
2013. dec. 3. 17:12
 4/15 Generalis ***** válasza:
68%

Nyugodj meg drága Adamsky ezt én írtam azt az oldalt csak nagyon részeg voltam boccs !

Menj dilidoki hoz !

2013. dec. 3. 17:13
 5/15 A kérdező kommentje:

Generalis ha te írtad az oldalt és állati nagy marhaságnak tartod, miért énmenjek a dokihoz ?:D

414 a számból vetted ki a szót !

2013. dec. 3. 17:44
 6/15 anonim ***** válasza:
17 faj? Látom nagy itt a homály. Jóval több van, de titkolják, tudod?
2013. dec. 3. 17:46
 7/15 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat szeretnék ! Az ufómagazinban olvastam hogy 16 fajt ismerünk. Az azóta hogyan lett 17?
2013. dec. 3. 17:48
 8/15 anonim ***** válasza:
55%

Mi az, hogy csak 17-ről?! Hát csak itt az oldalon kétszer ennyit említettek meg. Na és akkor hol vannak még a titkosak!

Soroljuk őket:

Reptoid

Annunaki

Szürke

Szíriuszi

Teloszi

Lumbulábi

Krixkraxi

Guargumi

Gumhód

Hroll

Horkoloid

Szilvásbuktoid

Poloskoid

Uborkoid

Drakonida

Dalek

Silent

Idő Lord

Moonite

Űrszékely

Salamandrian

Glükokortikoid

Tetraploid

Arachnoid

.

.

.

És még sorolhatnám.

2013. dec. 3. 17:59
 9/15 anonim ***** válasza:
8%

Nem kell mindent bekajálni, amit kitalálnak . Ezeknek a többsége kitaláció . 5 fajnál nem lehet több, főleg hogy nem is tudjuk pontosan, hogy az akkori emberek melyik fajt, hogyan hívtak . Például a japán dogu lehet egy külön faj, de lehet nem és csak az annunakik egy másik neve . Indiában is érdekes a helyzet, mert ott nem egységes kinézetű istenek voltak, de a beszámolók szerint azonos kultúrából származtak .

Szerintem amik ténylegesen léteznek és ide látogatnak azok :

- A szürkék : sokak szerint ez nem is igazi faj, csak biorobotok, szóval ez is jó kérdés ... Személy szerint én abban hiszek, hogy ezek is hús-vér lények .

- A plejádiak / nagy fehérek / árják : ez is érdekes, mert sokan fénylényeknek, másik testtel rendelkezőknek írják le őket . Róluk tudjuk azt, hogy egy megfoghatatlan energiának (a vrilnek) parancsolnak, lehet hogy ez okozza a körülöttük lévő ragyogást .

- Az annunakik : az intelligens ember teremtői, igazából ők léteznek a legbiztosabban, róluk tudjuk a legtöbb infót is .

- A szíriusziak : szerintem ők voltak az indiai istenek, de sok mindent nem tudok róluk, ettől függetlenül szerintem léteznek .

A többi idegen kitalált és sok elnevezés azonos fajt jelöl, vagy csak idejöttek és már tovább is álltak, ezért nem is kapcsolódnak a Földhöz szorosabban .

2013. dec. 3. 18:07
 10/15 anonim ***** válasza:
91%
Ne erőlködj Adamsky, úgyis kitörlik mint az előzőt. Sőt le is tiltanak mert ennyi hülyeséget komolyan... csak úgy folyik belőled. Kezdem azt hinni hogy 414 és Adamsky egy felhasználó.
2013. dec. 3. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!