"Földönkívüli lényt őriznek Magyarországon" (videóval)? 17 fajról tudunk?
Nyugodj meg drága Adamsky ezt én írtam azt az oldalt csak nagyon részeg voltam boccs !
Menj dilidoki hoz !
Generalis ha te írtad az oldalt és állati nagy marhaságnak tartod, miért énmenjek a dokihoz ?:D
414 a számból vetted ki a szót !
Mi az, hogy csak 17-ről?! Hát csak itt az oldalon kétszer ennyit említettek meg. Na és akkor hol vannak még a titkosak!
Soroljuk őket:
Reptoid
Annunaki
Szürke
Szíriuszi
Teloszi
Lumbulábi
Krixkraxi
Guargumi
Gumhód
Hroll
Horkoloid
Szilvásbuktoid
Poloskoid
Uborkoid
Drakonida
Dalek
Silent
Idő Lord
Moonite
Űrszékely
Salamandrian
Glükokortikoid
Tetraploid
Arachnoid
.
.
.
És még sorolhatnám.
Nem kell mindent bekajálni, amit kitalálnak . Ezeknek a többsége kitaláció . 5 fajnál nem lehet több, főleg hogy nem is tudjuk pontosan, hogy az akkori emberek melyik fajt, hogyan hívtak . Például a japán dogu lehet egy külön faj, de lehet nem és csak az annunakik egy másik neve . Indiában is érdekes a helyzet, mert ott nem egységes kinézetű istenek voltak, de a beszámolók szerint azonos kultúrából származtak .
Szerintem amik ténylegesen léteznek és ide látogatnak azok :
- A szürkék : sokak szerint ez nem is igazi faj, csak biorobotok, szóval ez is jó kérdés ... Személy szerint én abban hiszek, hogy ezek is hús-vér lények .
- A plejádiak / nagy fehérek / árják : ez is érdekes, mert sokan fénylényeknek, másik testtel rendelkezőknek írják le őket . Róluk tudjuk azt, hogy egy megfoghatatlan energiának (a vrilnek) parancsolnak, lehet hogy ez okozza a körülöttük lévő ragyogást .
- Az annunakik : az intelligens ember teremtői, igazából ők léteznek a legbiztosabban, róluk tudjuk a legtöbb infót is .
- A szíriusziak : szerintem ők voltak az indiai istenek, de sok mindent nem tudok róluk, ettől függetlenül szerintem léteznek .
A többi idegen kitalált és sok elnevezés azonos fajt jelöl, vagy csak idejöttek és már tovább is álltak, ezért nem is kapcsolódnak a Földhöz szorosabban .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!