Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek ez hogy lehet?

Szerintetek ez hogy lehet?

Figyelt kérdés
Valahol olvastam hogy ezzel a kérédéssel kapcsolatban probáltak választ keresni de nem találtam meg sajnos a linket hogy George Lucas hogy találhatta ki ezt a StarWars dolgot mármint ennyire részletesen főleg hogy akkor még a holdra szállás/űrutazás is gyerek cipőben járt. Hogy juthatott eszébe ez a dolog tényleg csak fantáziálgatás szüleménye lenne a történet? Nektek mi a véleményetek? (Pl. ez a hologramos dolog a manchesteri reptéren, lézer technológia műtéteknél egyéb iparban, robot gyártás kínában, + egy bolygó is amit nem rég fedeztek fől két csillagja van felszíne sivatagos pont mint a történetben csak a felszíne 200-220 °C becsülik mert nem abba a zónába esik amibe a föld). Váéaszotokat, véleményeteket előre is köszönöm!!!

2013. nov. 10. 17:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A Gyűrűk Urás példád pont rossz, mert a valóságban egészen a 19. századig léteztek hobbitok .
2013. nov. 15. 14:55
 12/19 anonim ***** válasza:

"mert a valóságban egészen a 19. századig léteztek hobbitok"

Igen? :D Megint csak azt tudom mondani, amit ilyenkor mindig: hol vannak a bizonyítékok? Csontok, maradványok, korabeli hivatalos iratok erről, stbstbstb?

Egyébként bizonyos értelemben igazad van persze, akkoriban is voltak törpenövésű emberek, de ők ugyanúgy a homo sapiens sapiens fajba tartoznak, nem hobbitok.

2013. nov. 15. 15:18
 13/19 anonim ***** válasza:

Itt vannak a csontok és a leletek :

[link]

[link]

Hallotál az ebo gogo hobbittörzsről ? A 19. században pusztultak ki :

[link]

Ez az ember annak a törzsnek a leszármazottja :

[link]

2013. nov. 15. 15:37
 14/19 anonim ***** válasza:

1. "A megtalált fosszíliák 18 ezer évesek." Ez kissé ellentmond annak, hogy a 19. századig léteztek szerinted.

2. Csak a cikk hatásvadász címében nevezik őket hobbitoknak, valójában az emberi fajba tartoznak.

2013. nov. 15. 16:00
 15/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk Órás csontvázat találtak "a googlba: oriások a földön/ felhoz pár érdekes dolgot" de valahol olvastam félig halemberekröl most hogy ebből mi az igaz, azt nem tudom de elvileg van csontváz is?!
2013. nov. 15. 17:17
 16/19 anonim ***** válasza:

Mert manapság ne, lehet beszerezni díszlet,smink,és erre szakosodott boltokban kellékeket amiből mindenféle hal,béka tücsökembereket hozzanak létre?Te tényleg naiv vagy.Különben megsúgom:Egy 20 méter magas ember életképtelen.

És Anna:Ez azért rendesen agyoncsapott.Hogy tudod egy a harmadidőszakban kihalt emberi hominidára azt mondani hogy 19. század.És te vagy a naaaagy történelemtudós...Először a történelmi korszakokat vedd át.Tudod:ős,ó,közép,új és legújabb kor.

2013. nov. 15. 18:38
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy naiv vagyok erről beszéltem még egy okoskodó egy szóval nem mondtam hogy hiszek benne kértek csontvázat kaptak csontvázat ennyi, az hogy igaz vagy nem azt döntsétek el ti én abban hiszek amit személyesen látok és hivatalos papir van róla hogy létezik, létezett, bizonyitékok amíg ilyennel nem rendelekezik addig nem tudok róla semmit mondani úgy mint más se csak találgatni pl.:a földön kívüliek nagy az esély hogy vannak de amíg nincs konkrét bizonyiték addig csak találgatás ha holnap Obama bejelenti megfelelő bizonyitékokkal tegyük fel egy járművel, szerkezettel akkor okés de addig csak találgatás, remélem érted és mennyél más hova IQ harcost játszanni de ezt szebben is elmondtam csak lapozz vissza eggyet, ami meg ebben a rovatban van az mind találgatás nincs rá konkrét bizonyiték vagy hiszel benne vagy nem ennyi menj a tudomámy kategóriába aztán ott trolkodjál itt senkit sem érdekel...szevasz!
2013. nov. 15. 21:37
 18/19 anonim ***** válasza:

"de valahol olvastam félig halemberekröl most hogy ebből mi az igaz, azt nem tudom"

Na EZ a nagy baj. Hogy elolvasol egy ilyen röhejes marhaságot, és nem az az első reakciód, hogy mekkora kamu, hanem az, hogy "ebből mi igaz, azt nem tudom"..

2013. nov. 16. 14:15
 19/19 A kérdező kommentje:
Istenem sirok rajtatok azért irtam ez az igaz v. Hamis dolgot mert nem a hal emberek érdekelnek hanem a kérdésemre a válasz és nehogy már megszabd nekem hogy kereshetek e benne igazságot vagy nem ha akarok most 3 weblapnak neki esek és tele rakom halemberekkel attól hogy szkeptikus vagy 8 osztályal nem kéne agytrösztöt játszani undorodom az ilyen buzgó mocsingoktól valaki elkezdi és az összes b,uzi folytatja...... szánalmasak vagytok kiváncsian várom mi lesz a következő amibe bele köttök
2013. nov. 16. 14:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!