Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A harcos UFO-hívők miért...

A harcos UFO-hívők miért nézik annyira primitívnek az embereket, hogy nem képesek feltalálni dolgokat?

Figyelt kérdés
Arról beszélek, hogy az itteni hívők folyton azzal jönnek, hogy a GPS, cipzár, teflon, szeletelt kenyér, mind az idegenektől lett átvéve. Ezzel viszont arra utalnak, hogy az emberek annyira primitívek, hogy azt hiszik, a csík tolja a repülőt. Szóval miért tartanak minket ekkora ostobának?

2013. nov. 10. 15:41
1 2 3
 21/26 Grielean ***** válasza:
91%

"Bocsi, hogy megint elrontom a bulit, de ez a hozzáállás sokkal több szkeptikusról mondható el ."

Ugyan, Annácska, dehogy rontod! Egyébként ne aggódj, nem is rád gondoltam, veled csak annyi a baj, hogy akármilyen kicsi is valamire az esély, te azt bármikor hajlandó vagy tényként beállítani, ha az a saját igazadat támasztaná alá.

Másrészről viszont az nem egoizmus, ha egy UFO-hívő összeírkál itt mindenféle hülyeséget, majd jön egy szkeptikus, aki kielemzi a valótlanságot és a bizonyítatlanságot a leírtakban, majd a kérdező "te vak és tudatlan, stb vagy, mert csak én látom az igazságot, te meg ne rontsd itt a levegőt" hasonló jellegű kifakadásaira már csak annyit tud reagálni, hogy ez nem normális... Sok hasonló eset előfordul errefelé, de ahogy én látom, nem kérdés, ki képzeli magát felsőbbrendűnek...

2013. nov. 11. 09:09
 22/26 anonim ***** válasza:
4%

FIGYELEM KÖZVÉLEMÉNY KUTATÁS!SZKEPITKUSOKNAK!

Ha valaki nem hisz ürlényekben vagy egy banánban akkor mi a fenéért az ilyen kérdésekhez megy ahol senki nem kiváncsi rá?!

2013. nov. 11. 14:24
 23/26 Grielean ***** válasza:
97%

Mert ennek az oldalnak nem az a címe, hogy UFO-fanok rajongói klubja, ennélfogva véleménye pedig bárkinek lehet.

Ha meg nem értesz egyet egy szkeptikussal, érvelj, bizonyíts! Ha alá tudod támasztani az állításaid, az bármelyik szkeptikusnak elég.

2013. nov. 11. 14:36
 24/26 A kérdező kommentje:

Azért megy oda, mert ott van egy KÉRDÉS, amire megpróbál legjobb tudása szerint válaszolni.

Te is leülhetsz, egyes.

2013. nov. 11. 15:17
 25/26 anonim ***** válasza:
Én hiszek a földönkívüliekben, és abban, hogy már jártak itt, de nem tőlük vannak ezek. 100 éve még repülők se nagyon voltak. Ma meg már az űrbe is repülőkkel mennek. Valami közük volt ehhez a nagy fejlődéshez, de nem ők hozták a szeletelt kenyeret. Ha ennyi mindent hoztak volna, akkor az olaj helyére is tudtak volna adni valamit.
2013. nov. 13. 16:07
 26/26 anonim ***** válasza:
A kérdezö szövegértésböl hányszor bukott meg szerintetek?
2013. nov. 13. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!