A harcos UFO-hívők miért nézik annyira primitívnek az embereket, hogy nem képesek feltalálni dolgokat?
" Möbiusz-szalag válasza:
Csak az érdekelne hogy a földönkívülieket ki tanította?"
"A kérdező kommentje:
Nyilván egy Marsonkívüli, nem? :D"
Én a loúra tippelek. Most nyertem?
Kérdezö szoval szerinted igy történt:ment az ösember az erdöben.Egyszercsak eszébe jutott:Jé hiszen mesztelen vagyok.
Vagy szerinted ha nem az idegenektöl akkor hogy a pi****csába jötteek rá?!
Utolsó:Nem vagyok antropológus de azért válaszolok(bár a ruházat kialakulására tuti van neten is forrás,utánanézhetnél)
Szerintem a táborban megnyúzott,kibelezett állatok (bölények,szarvasok) bőre az elfogyasztásuk után ott maradt a barlang,vagy bármilyen más lakhely és alvóhely környékén.Mivel az ősembereknek is volt kényelmes fekhely iránti igényük,rájöhettek hogy a bőrökön,prémeken kellemes feküdni.Ezzel létrejött a pokróc.
Ezután már csak egy lépés volt hogy ezt a pokrócot magukra terítsék,majd a fejüknek,karjuknak kivágjanak belőle egy egy lukat.
Szerintem ez valamennyivel reálisabb mint hogy idejött 5000 fényévről a 12 szemű,4 méter magas pikkelyes izé,és látván szegény ősember vacogását a hideg barlangban,gondosan bebugyolálta.Vagy szerinted melyik a reálisabb?
Az ember a MAJOMBÓL zármazik, nézz meg egy majmot. Mit talált az ki magától ?
Ha az ufógénjeinket nek adtuk volna hozzátok még mindíg a fán lennétek ! -.-
A evolúció egy nagyon lassú folyamat, még nem találtátok volna ezeket fel magatoktól
"Az ember a MAJOMBÓL zármazik, nézz meg egy majmot. Mit talált az ki magától ?"
Nem a palacsintaszörnyből?
Úgy imádom ezeket, akik nem képesek megérteni a közös ős fogalmát.
"Ha az ufógénjeinket nek adtuk volna hozzátok még mindíg a fán lennétek ! -.-"
Őőőő.... Mi van???? UFOgének? De várjunk csak - a ti génjeitek? Te is UFO vagy? Naneee....
"A evolúció egy nagyon lassú folyamat, még nem találtátok volna ezeket fel magatoktól."
Igen, egy lassú folyamat. Itt van a válasz benne, hogy volt idő az embernek is... .
"Nem szeretek ujjal mutogatni, de ez a felsőbbrendű hozzáállás nem egy ilyen harcos-UFO hívőnél megfigyelhető itt a gyakorin is."
Bocsi, hogy megint elrontom a bulit, de ez a hozzáállás sokkal több szkeptikusról mondható el .
"Arról beszélek, hogy az itteni hívők folyton azzal jönnek, hogy a GPS, cipzár, teflon, szeletelt kenyér, mind az idegenektől lett átvéve"
Linkeld már be hogy ki állította pl azt, hogy a szeletelt kenyér az UFO-któl származik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!