Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A harcos UFO-hívők miért...

A harcos UFO-hívők miért nézik annyira primitívnek az embereket, hogy nem képesek feltalálni dolgokat?

Figyelt kérdés
Arról beszélek, hogy az itteni hívők folyton azzal jönnek, hogy a GPS, cipzár, teflon, szeletelt kenyér, mind az idegenektől lett átvéve. Ezzel viszont arra utalnak, hogy az emberek annyira primitívek, hogy azt hiszik, a csík tolja a repülőt. Szóval miért tartanak minket ekkora ostobának?

2013. nov. 10. 15:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Csak az érdekelne hogy a földönkívülieket ki tanította?
2013. nov. 10. 19:25
 12/26 A kérdező kommentje:
Nyilván egy Marsonkívüli, nem? :D
2013. nov. 10. 19:33
 13/26 anonim ***** válasza:
94%
mert nem képesek elképzelni, hogy valaki alkotó tevékenységet és gondolkozást végez és nem csak elhisz mindent amit mondanak neki
2013. nov. 10. 19:43
 14/26 anonim ***** válasza:
92%

" Möbiusz-szalag válasza:

Csak az érdekelne hogy a földönkívülieket ki tanította?"

"A kérdező kommentje:

Nyilván egy Marsonkívüli, nem? :D"

Én a loúra tippelek. Most nyertem?

2013. nov. 10. 19:51
 15/26 anonim ***** válasza:
3%

Kérdezö szoval szerinted igy történt:ment az ösember az erdöben.Egyszercsak eszébe jutott:Jé hiszen mesztelen vagyok.

Vagy szerinted ha nem az idegenektöl akkor hogy a pi****csába jötteek rá?!

2013. nov. 10. 20:46
 16/26 anonim ***** válasza:
97%

Utolsó:Nem vagyok antropológus de azért válaszolok(bár a ruházat kialakulására tuti van neten is forrás,utánanézhetnél)

Szerintem a táborban megnyúzott,kibelezett állatok (bölények,szarvasok) bőre az elfogyasztásuk után ott maradt a barlang,vagy bármilyen más lakhely és alvóhely környékén.Mivel az ősembereknek is volt kényelmes fekhely iránti igényük,rájöhettek hogy a bőrökön,prémeken kellemes feküdni.Ezzel létrejött a pokróc.

Ezután már csak egy lépés volt hogy ezt a pokrócot magukra terítsék,majd a fejüknek,karjuknak kivágjanak belőle egy egy lukat.

Szerintem ez valamennyivel reálisabb mint hogy idejött 5000 fényévről a 12 szemű,4 méter magas pikkelyes izé,és látván szegény ősember vacogását a hideg barlangban,gondosan bebugyolálta.Vagy szerinted melyik a reálisabb?

2013. nov. 10. 21:29
 17/26 anonim ***** válasza:
3%

Az ember a MAJOMBÓL zármazik, nézz meg egy majmot. Mit talált az ki magától ?

Ha az ufógénjeinket nek adtuk volna hozzátok még mindíg a fán lennétek ! -.-

A evolúció egy nagyon lassú folyamat, még nem találtátok volna ezeket fel magatoktól

2013. nov. 10. 21:44
 18/26 anonim ***** válasza:
95%

"Az ember a MAJOMBÓL zármazik, nézz meg egy majmot. Mit talált az ki magától ?"

Nem a palacsintaszörnyből?

Úgy imádom ezeket, akik nem képesek megérteni a közös ős fogalmát.

"Ha az ufógénjeinket nek adtuk volna hozzátok még mindíg a fán lennétek ! -.-"

Őőőő.... Mi van???? UFOgének? De várjunk csak - a ti génjeitek? Te is UFO vagy? Naneee....

"A evolúció egy nagyon lassú folyamat, még nem találtátok volna ezeket fel magatoktól."

Igen, egy lassú folyamat. Itt van a válasz benne, hogy volt idő az embernek is... .

2013. nov. 10. 22:33
 19/26 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó:Brit exfocista genetikusok kimutatták hogy a palacsintaszörny helyett a spagettiszörnnyel egyezik jobban a DNS-ünk.
2013. nov. 10. 22:39
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

"Nem szeretek ujjal mutogatni, de ez a felsőbbrendű hozzáállás nem egy ilyen harcos-UFO hívőnél megfigyelhető itt a gyakorin is."

Bocsi, hogy megint elrontom a bulit, de ez a hozzáállás sokkal több szkeptikusról mondható el .

"Arról beszélek, hogy az itteni hívők folyton azzal jönnek, hogy a GPS, cipzár, teflon, szeletelt kenyér, mind az idegenektől lett átvéve"

Linkeld már be hogy ki állította pl azt, hogy a szeletelt kenyér az UFO-któl származik .

2013. nov. 11. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!