Honnan lehet tudni, hogy az ismerősöm UFÓK-tól kapja-e a tudását?
A szomszédom egy hétvége alatt megtanult aurát meg jövőt látni. Faluba sok embernek elmondja a bajait, meghogy milyen betegsége volt régen, amiről nem is tudott, mert látsa az aurába a nyomát.
Azt mondta földönkívüliektől(továbbiakba UFO) kapta a tudását. Egyik éjjel elvitték az UFÓK és megvilágosodott. Megértette a spirtualitás, kozmosz és fizika, aura törvényszerűségeit. Elmondták neki, hogy ő kiválasztott, azon kevés egyedek egyike akkikel az UFOk felveszik a kapcsolatot, mert ő nyitott ember a tudósok, meg gazdasági emberek, már szűklátókörűek,mert az a sok elavult tudás lekorlátozza az ismeretüket, már csak aszt látják amit tanultak.
Lényeg az, hogy nem akartuk elhinni, hogy UFÓktól kapta a tudását és poénból mondtuk neki, hogy akkor ha látsa a jövőt mondja el a jövő heti lottószámokat. A bácsi így elmondta a helyszínen ott, még gondolkozni se kellett neki, így egyből elmondta. Nem akartuk elhinni, kinevettük persze. Aztán mondja a Jóska, hogy hát benne volt a TVbe hogy detto azok voltak számok. Nem akartunk hinni a szemünknek, ugyanazoka aszámok voltak, mit a TVbe.
Mondtuk a bácsinak, hogy mondja meg a jövő hetit is, mert nyerni akarunk. de asztat mondta, hogy nem lehet. Az UFÓK Istene ezt nem engedni, nem akarja, hogy rossz célokra pl piára költsük el.
Ő azér nem teszi meg a számokat, mert nem akar nyerni, neki jó így az élete idősen.
Vajon honnan lehet tudni, hogy az UFóktól van-e a tzudása?
Azt hogy telepátia meg energetikai struktúra nem én találtam ki, hanem a bácsi mondta, ő meg jóval értelmeseb miont én, nem csak az elemijei vannak meg. Amúgy azt mondta, ne válaszoljak ide, mert elolvasta amiket öszeírtatok és azt monta értelmi fogyatékosoknakkal nem érdemes vitázni. De én azér válaszolok mégis, mer azt is mondta korábban, hogy nincsen reménytelen eset.
George Adamski az ufók, azár kötöttek szövetcséget a kormánnyal, hogy ne lődözzünk rájuk, amikor a génjeinket lopják el vagy a marhákat csonkítják ki a vérükért, mert adtak nekünk ufóteknikát és azzal le lehet szedni őket, csak aztat ti sem ismertiek, mert titkosan őrzik 51-esbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!