Honnan lehet tudni, hogy az ismerősöm UFÓK-tól kapja-e a tudását?
A szomszédom egy hétvége alatt megtanult aurát meg jövőt látni. Faluba sok embernek elmondja a bajait, meghogy milyen betegsége volt régen, amiről nem is tudott, mert látsa az aurába a nyomát.
Azt mondta földönkívüliektől(továbbiakba UFO) kapta a tudását. Egyik éjjel elvitték az UFÓK és megvilágosodott. Megértette a spirtualitás, kozmosz és fizika, aura törvényszerűségeit. Elmondták neki, hogy ő kiválasztott, azon kevés egyedek egyike akkikel az UFOk felveszik a kapcsolatot, mert ő nyitott ember a tudósok, meg gazdasági emberek, már szűklátókörűek,mert az a sok elavult tudás lekorlátozza az ismeretüket, már csak aszt látják amit tanultak.
Lényeg az, hogy nem akartuk elhinni, hogy UFÓktól kapta a tudását és poénból mondtuk neki, hogy akkor ha látsa a jövőt mondja el a jövő heti lottószámokat. A bácsi így elmondta a helyszínen ott, még gondolkozni se kellett neki, így egyből elmondta. Nem akartuk elhinni, kinevettük persze. Aztán mondja a Jóska, hogy hát benne volt a TVbe hogy detto azok voltak számok. Nem akartunk hinni a szemünknek, ugyanazoka aszámok voltak, mit a TVbe.
Mondtuk a bácsinak, hogy mondja meg a jövő hetit is, mert nyerni akarunk. de asztat mondta, hogy nem lehet. Az UFÓK Istene ezt nem engedni, nem akarja, hogy rossz célokra pl piára költsük el.
Ő azér nem teszi meg a számokat, mert nem akar nyerni, neki jó így az élete idősen.
Vajon honnan lehet tudni, hogy az UFóktól van-e a tzudása?
Ezt nagyon egyszerű leellenőrizni!
Kérd meg, hogy bizonyítsa be a Goldbach-sejtés.
A Föld legokosabb matematikusai sem tudják.
(I.) Minden 2-nél nagyobb páros szám előáll két prímszám összegeként.
(II.) Minden 5-nél nagyobb páratlan szám előáll három prímszám összegeként.
Elmondta a lottoszamokat es senki nem rakta meg?
A jovohetit meg azert nem mondta meg, mert nem tudja.
Egyebkent a bacsinak nem kene gyogyszerre inni.
UFO pedig azonositatlan repulu targyat jelent (Unidentified Flying Object), amit eppenseggel emberek is keszithettek.
Minek raktuk volna meg, ha senki nem vette komolyan ? Mégis hogy gondolod ezt? Jobb dologra is el tudom költeni azt a pénzt. Most bezzeg nem mondja meg, mert nem akarja hogy nyerjünk, mert az UFÓK neki igazságos lelket adtak.
Hogyan mondjam meg neki, hogy bizonyítsa be nekem a Goldman sejtést, ha Én se tudom ? 4 elemim van, jó ha kivonni tudok géppel :D
Kérdezzetek okosat !
Figyelj! Oldja meg és küld el a megoldását privátban vagy írd ki ide. Letudom ellenőrizni.
Ha azt mondaná, hogy nem képes rá, mert a sejtés téves, akkor írja le a cáfolatot (ez szerintem, hülyeség, mert a sejtés valszeg igaz). Azt is posztol ide vagy privátba.
A bácsinak teljes mértékben hiteles a beszámolója.
Ha nem isten, akkor ufó...
Ha a bácsi nem hazudik ( vagy TE :D) , akkor ő egy kontakta. Az ilyen kiválasztott embereket így szokták hívni.
Kb.60 éve vannak ilyen emberek, akik ugyanezt állítják magukról, mint ez a bácsi.
Az általam hitelesnek elfogadott valamennyi történet tartalmaz előremutató - azaz akkori tudásszinten nem rendelkezésre álló ismereteket. Ilyen az, mint amikor egy kontakta beszélt a csillagporokról,szcintillációról stb. az űrhajózás előtt.
Egyféleképpen lehet bebizonyítani vagyis elgondolkodásra sarkallhat, hogy vajon igazat mond-e:
ha a bácsi tud olyasmit mondani, amit jelenlegi tudásommal nem tudok, sem tényszerűen, sem kikövetkeztetni, viszont tudom ellenőrizni, akkor hiszek neki. Továbbá, ha sikerül átmennie a pszichológiai próbámon. Pl. megmondja, hogy mennyi a 123-as elem felezési ideje, amit ő természetesen magától nem tudhat.
Vagy lásd azt amit az első írt,de szerintem nem kell ennyire túl bonyolultat kérdezni, mivel a legokosabb matematikusok sem tudják, így nem tudja ki leellenőrizni, hogy igaz-e vagy sem.
A lényeg,hogy olyat kérdezz, amit ő nem tudhat. Ha te sem vagy túl okos valamihez - ezt ne vedd sértésnek - akkor kérj segítségét egy egyetemre járó ismerősödtől, hogy mondjon már valami nehéz feladatot, fizikai/kémiai/matematikai képletet, amit a bácsi elvileg nem tudhat.
Üdv, George Adamski
"az UFÓK neki igazságos lelket adtak."
Én most elég nagy sz@rba vagyok anyagilag szóval jöhetnek a lottószámok, jó helyre megy :P
"Minek raktuk volna meg, ha senki nem vette komolyan ?"
Én biztos megtettem volna csak úgy poénból . Korábban is volt olyan, hogy látnokok útmutatásai alapján lottóztam, de sajnos semmit nem nyertem :-(
A South Park 1. évad 1. része így kezdődik, hogy Cartment elviszik a marslakók. Na ha azt megnézed, tudni fogod, hogy elvitték-e az idegenek. Tessék, itt van:
> 4 elemim van, jó ha kivonni tudok géppel :D
Oké, ezen már röhögtem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!