Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Te a nem konvencionális...

Te a nem konvencionális ufológusokat pl David Ickeot zseninek tartod?

Figyelt kérdés

David Icke, egy új generációs ufológus. Zseniálisan ötvözi az ultramodern kvantumfizikát a legújabb ufologiai felfedezésekkel, mint pl az alakváltó Reptíliánok.

Nagyon sok ésszerűnek látszó, érdekes megközelítést használ.Te mit gondolsz róla?

2013. nov. 6. 18:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Én egy hülyének tartom.
2013. nov. 6. 19:03
 2/23 anonim ***** válasza:
Azért nem hülye, csak egy kicsit túlpörgött :-) Én például a reptoidos hülyeségeit nem hiszem el .
2013. nov. 6. 19:07
 3/23 anonim ***** válasza:
71%

Mitől lenne zseni? Feltalált valamit? Vagy megoldott egy matematikai sejtést? Esetleg sakkvilágbajnok?

Ja, ha valaki a halandzsázásban is lehet zseni, akkor igen.

2013. nov. 6. 19:09
 4/23 Grielean ***** válasza:

Nem, attól még nem lesz valaki zseni, hogy nagyon sok különféle hipotézist felvet elméleti síkon, egy olyan témában, ami sosem került bizonyításra.

Vannak érdekes, egyéni meglátásai, de ennyi.

2013. nov. 6. 19:13
 5/23 anonim ***** válasza:
96%

"ésszerűnek látszó"

Még csak nem is látszik annak.

2013. nov. 6. 19:32
 6/23 anonim ***** válasza:
Túliskolázott agyament!
2013. nov. 6. 20:02
 7/23 anonim ***** válasza:
95%
David Icke egy elkepesztoen jo manipulator, aki rengeteg hiszekeny embert hulyitett be, es akik reven dollarmilliokat keresett. Amugy tokeletesen alaptalan, bizonyithatatlan humbugokat ir es beszel, de az 'erto kozonseg' veszi, mint a cukrot.
2013. nov. 6. 20:24
 8/23 anonim ***** válasza:

lehet h lenézi mindenki...többek közt én is, mert hihetetlennek, és hiteltelennek tartom!

DE

el kell ismerni az úriember, nagyon jól tud vmi, előadásokat tartani, emberek figyelmét több órán keresztül lekötni, magyarán egy karizmatikus ember.

és ugye...csak valótlanságot nem állíthat, mert akkor a kutya sem venné meg a több száz dolláros belépőjegyeket némelyik előadására, vagy a könyveit...de mégis, tömegek kiváncsiak rá, és eszik a szavait.

azokat a dolgokat amikről beszél, nem tudom honnan szerzi, lehet csak fél igazság, vagy harmadigazság...de ott van az, h lehet benne igazság, és azon azért érdemes elgondolkodni, még akkor is ha néha nagyon vakmerő dolgokat állít!

2013. nov. 6. 20:29
 9/23 anonim ***** válasza:
Inkább, tőlem az összes elmehet a ... -ba... Zseni? Nálam a zseni az sokkal magasabb szinten kezdődik, mint egy ilyen idiótánál.
2013. nov. 6. 21:03
 10/23 anonim ***** válasza:
szerintem istenkirály ultracsászár
2013. nov. 6. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!