Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A régi UFO kutatók voltak...

A régi UFO kutatók voltak jobbak pl Erich von Deniken vagy a maiak Nick Pope & David Icke?

Figyelt kérdés
Melyikről milyen jó dolgot tudsz elmondani? Mennyiben tettek hozzá az ufológiához?

#UFO #David Icke #Nick Pope #Deniken
2013. aug. 10. 12:19
 1/6 anonim ***** válasza:
36%

Erich von Deniken egy csaló hazug ember, egy szélhámos,

Nick Pope nem tudom ki,

David Icke addig volt hihető amíg a reptoidokkal nem drukkolt elő.

2013. aug. 10. 13:32
 2/6 anonim ***** válasza:
38%

Erich von Daniken - Tényleg voltak kamujai, de ő rámutatott a rejtélyekre és olyan civilizációkra, amikkel nem nagyon foglalkozik a hivatalos történelem tudomány, mert nem tud rájuk mit mondani vagy nem kielégítőek, meggyőzőek a magyarázataik

Nick Pope a Brit Védelmi Minisztériumban dolgozott, amikor megkapta azt a feladatot, hogy vizsgálja ki az UFO kérdést. Eleinte nem hitt a dologban, de egyre több aktát és esetet vizsgált át, míg végül a BVM. otthagyása után azóta is ezzel foglalkozik. Szerintem ő elég sokat tett az ügy érdekében

David Icke: egy könyvét és előadását sem láttam, elég volt annyit olvasni róla amit itt GYK-n elmondtak. Totál b*romság és még egy hajszálnyi bizonyítéka sincsen. De tényleg. Az alternatív elméleteknél, mint pl. Daniken legalább fel tud mutatni valamit, amin el lehet gondolkozni, de aki azt mondja hogy reptoidok uralják a világot és a Hold bázis, az nem lehet teljesen komplett.

Érdekességként: Daniken előtt volt egy író, aki ugyanazzal foglalkozott mint ő, szóval D. ötlete nem eredeti.

[link]

2013. aug. 10. 17:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Robert Charroux

"He also related the white skinned Gods mentioned in the Popul Vuh to ancient Celts from Hyperborea ."

A boreális rasszok körül van a titok. Ennyi.

2013. aug. 11. 22:34
 4/6 anonim ***** válasza:

(A vándorlás során... amikor a Nap nem fénylett) rájuk csatlakoztak a déli (=vérszívó) istenek?

Popol Vuh - ki ismeri?

Én ismerem.

Egyedül a magukat "tradicionalistának" mondók közelítenek (valamennyire) az igazsághoz (a többiek egy sem).

2013. aug. 11. 22:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Tudjátok mire jötte, rá?

Ha lesz 20-30 milliárdom,akkor tuti építtetek egy új hidat a Dunára.És nem adóztatok meg senkit a használatáért,meg semmi ilyesmi,csupán oda állítok egy hídőrt.Én a leginkább Súrt szeretném hídőrnek odaállítani.

És itt jön a csavar:Csak az mehet át a hídon,aki megfejti Súr egy mondatát!

Elég durva mi!Az a híd se fog elhasználódni egyhamar...

Ja,egyébként hogy válaszoljak:Mind hülye.

2013. aug. 14. 19:43
 6/6 A kérdező kommentje:
David Icke, Pope másik oldalon Déniken. Igazán nehéz választani :-)
2013. szept. 2. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!