Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit tegyek? 13/l

Mit tegyek? 13/l

Figyelt kérdés
Félek a földönkívüliektől egyszer nővérem látott egy repülő tárgyat (tisztán látta) , anyukámnak egyik barátja is látta őket (asszem erről cikk is készült). Szóval hiszek az ilyenekben és ezek így szóba kerültek olyan egy hónapja , és azóta nagyon félek este fölébredek és 30-60 percig fönt vagyok és parázok néha a villanyt fölkapcsolom de akkor is félek semmi horrort nem nézek meg ha ilyen ufókkal kapcsolatos vagy misztikus film megy a tv-ben azt sem nézem meg. meg van amikor este 7-kor van vége a foglalkozásomnak suliból nem merek az égre nézni mert félek hogy valami olyat látok mint nővérem. Szerintetek ez el fog múlni vagy kinövöm?

2013. okt. 29. 11:12
1 2 3
 21/21 Vulpe válasza:
Én a szellemekkel aztán a betörőkkel és végül a zombikal voltam így ted azt amit én szerez be fegyvereket én ezeket szereztem: boxer,pillangókés,bézbóz ütő,vipera(eltört) ja és találj ki egy ted féle villám dalt és állíts rekordot a középső új mutogatásból garantált élmény és szórakozás (no fear)
2013. nov. 1. 21:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!