Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit tegyek? 13/l

Mit tegyek? 13/l

Figyelt kérdés
Félek a földönkívüliektől egyszer nővérem látott egy repülő tárgyat (tisztán látta) , anyukámnak egyik barátja is látta őket (asszem erről cikk is készült). Szóval hiszek az ilyenekben és ezek így szóba kerültek olyan egy hónapja , és azóta nagyon félek este fölébredek és 30-60 percig fönt vagyok és parázok néha a villanyt fölkapcsolom de akkor is félek semmi horrort nem nézek meg ha ilyen ufókkal kapcsolatos vagy misztikus film megy a tv-ben azt sem nézem meg. meg van amikor este 7-kor van vége a foglalkozásomnak suliból nem merek az égre nézni mert félek hogy valami olyat látok mint nővérem. Szerintetek ez el fog múlni vagy kinövöm?

2013. okt. 29. 11:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Repulo targyat en is lattam mar, sot ultem is rajta. Budapestrol Londonba vitt el par ora alatt.
2013. okt. 29. 17:35
 12/21 Szecsői Tibor ***** válasza:
#11 Tanusíthatom, hogy több különböző, Londontól eltérő helyre is mennek repülő tárgyak, úgyhogy simán láthattál máskor is!
2013. okt. 29. 17:42
 13/21 Dalek Traak ***** válasza:

Semmisítsd meg a félelmedet! A félelem gyengeség, meg kell tőle szabadulni.

Az idegenek nem fognak elvinni, ezt garantálhatom.

2013. okt. 29. 19:03
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem kell félned nem fognak elrabolni, kivéve ha nem vagy tehén... a teheneket elvszik, ha van tehenetek azt rejtsétek el valami pincébe, sőt inkább egyétek meg, a teheneket nagyon szeretik elvinni az ufok, nem tudom hogy miért
2013. okt. 29. 21:56
 15/21 anonim ***** válasza:
Csak annyit kéredezz magadtól, hogy 6 milliárd ember közül miért pont TE érdekelnéd őket annyira, hogy elraboljanak? Máris elmúlik.
2013. okt. 29. 22:11
 16/21 anonim ***** válasza:
2013. okt. 31. 08:11
 17/21 anonim ***** válasza:

404 excsaja? :DDDDD

Hú, remélem te is olyan zseni vagy mint ő

2013. okt. 31. 14:22
 18/21 Brigi (404 excsaja) ***** válasza:
Nem vagyok zseni és ő se zseni. Én perverz szexmániás vagyok ő meg földönkívüli mániás.
2013. okt. 31. 15:03
 19/21 anonim ***** válasza:

A zsenit nem is úgy gondoltam, hogy okos ;)

Pont az ellenkezőjét.

2013. okt. 31. 16:09
 20/21 Brigi (404 excsaja) ***** válasza:
Én is úgy gondoltam hogy hülye aki mondja és te mondtad. :)
2013. okt. 31. 20:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!