én tulajdonképpen hiszek, már csak azért is mert ha mi vagyunk más élőlény távolabb amit még nem tudtak felfedezni mért ne lenne ? ha mi megszülettünk más is megszülethetett lehet ugyanúgy emberek mint mi csak távolabb, ebbe azért van ésszerűség is szerintem ?!
Nem "hiszek" az idegenekben, de nem is állítom, hogy nem létezhetnek mások is rajtunk kívül ebben a hatalams univerzumban.
2013. okt. 24. 15:55
2/27 anonim válasza:
De jó,végre első vagyok aki beleköthet (jogosan) az UFO jelentésébe!:D
Szóval:Az UFO még mindig nem egyenlő az idegen élőlénnyel.Ha a kert végében felrobban a szeszkazán,átrepül egy fél kerületet és azt a szomszéd nem tudja azonosítani,az már UFO.
Idegen élet az kicsit más.
És még valami:Fáj használni a keresőt?
2013. okt. 24. 15:55
3/27 anonim válasza:
Basszus!Első beelőzött!
2013. okt. 24. 15:56
4/27 anonim válasza:
Más bolygón is biztos van élet. Kár, hogy még nincs semmi hír erről (ami értelmes, nem ilyen hülyeség, hogy ufó csapódott be New Yorkba, meg láttam valamit az égen, hasonlított egy helikopterre, lehet ufo volt).
2013. okt. 24. 15:56
5/27 anonim válasza:
Igen, beelőztelek, de csak tized másodperccel. :-)))
2013. okt. 24. 16:07
6/27 anonim válasza:
Sőt, még az is lehet, hogy egy ilyen idegen faj alkotott minket, és most elszörnyűlködve nézi, hogy mit művelünk a Földdel és egymással.
2013. okt. 24. 16:09
7/27 anonim válasza:
#4: Nem kötözködésképp, de nem "biztos". Lehetséges, hogy másik bolygókon is van élet, de nem biztos, ráadásul mivel nem ismerjük egyelőre az élet keletkezését és annak feltételeit, valószínűséget sem tudunk számolni hozzá.
Szóval lehetséges, hogy létezik földönkívüli élet (és őszintén remélem is), de nem mondhatjuk azt, hogy biztos.
2013. okt. 24. 16:13
8/27 anonim válasza:
Azt a biztost nem úgy értettem hogy 100%
2013. okt. 24. 16:17
9/27 Mirk válasza:
Most akkor ufókról, vagy nem földi eredetű élőlényekről van szó? A kettő nem ugyanaz.
2013. okt. 24. 16:45
10/27 anonim válasza:
" de nem mondhatjuk azt, hogy biztos"
De mondhatjuk, mert ha a Földön kialakult élet, máshol is kialakulhat . Ami egyszer bekövetkezett, bekövetkezhet többször is .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!