Kevésbé ismert okostelefon márkák közül van olyan, ami megbízható vagy felejtős az összes? (Csak kíváncsiságból kérdezem, teljesen meg vagyok elégedve a HTC telefonommal. )
A Prestigio még nem annyira ismert márka, de kezd az lenni, abból például az 5300 DUO-ra szerintem nem lehet panasz, hiszen Qualcomm van benne, ami a legjobb processzormárka, ráadásul abból is 1,2 GHz 4 magos!
Az Overmax eddig csak tableteket gyártott, abból már bizonyította, hogy milyen nagy márka, most Overmax Vertis névvel elkészítette első okostelefonját is, ami szintén ígéretesnek tűnik!
A MediaTek viszont nem ajánlott! Sok ismert márkás okostelefonba gyárt processzorokat, és sok rossz vélemény van róla, szerintem a telefonjai is biztos olyanok!
A Zopo márkát csak alig páran ismerik, Magyarországon egyetlen forgalmazója van csak! Felsőkategóriás telefonokat gyárt (pl. 1,5 GHz 4 magos proci, 2 GB RAM, 13 MP kamera hátul és 5 MP elöl, Android 4.2.1 stb.), de kérdéses, hogy ezek milyen minőségűek!
A myPhone legjobb típusa a Next, de annak is egyetlen hátránya a MediaTek processzor!
Az EasyPix egyetlen telefonja az EasyPhone EP5, ami szinte semmitmondó, de hardver szempontjából szuper!
A Caterpillar a munkagépek mellett elkezdett telefonokat is gyártani, a munka megszokásából kizárólag strapabírókat (víz- por- és ütésállókat), de sajnos ő is MediaTek processzorral dolgozik!
A többi márkáról nem tudok mit írni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!