Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kevésbé ismert okostelefon...

Kevésbé ismert okostelefon márkák közül van olyan, ami megbízható vagy felejtős az összes? (Csak kíváncsiságból kérdezem, teljesen meg vagyok elégedve a HTC telefonommal. )

Figyelt kérdés
2013. okt. 7. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:
49%

A Prestigio még nem annyira ismert márka, de kezd az lenni, abból például az 5300 DUO-ra szerintem nem lehet panasz, hiszen Qualcomm van benne, ami a legjobb processzormárka, ráadásul abból is 1,2 GHz 4 magos!

Az Overmax eddig csak tableteket gyártott, abból már bizonyította, hogy milyen nagy márka, most Overmax Vertis névvel elkészítette első okostelefonját is, ami szintén ígéretesnek tűnik!

A MediaTek viszont nem ajánlott! Sok ismert márkás okostelefonba gyárt processzorokat, és sok rossz vélemény van róla, szerintem a telefonjai is biztos olyanok!

A Zopo márkát csak alig páran ismerik, Magyarországon egyetlen forgalmazója van csak! Felsőkategóriás telefonokat gyárt (pl. 1,5 GHz 4 magos proci, 2 GB RAM, 13 MP kamera hátul és 5 MP elöl, Android 4.2.1 stb.), de kérdéses, hogy ezek milyen minőségűek!

A myPhone legjobb típusa a Next, de annak is egyetlen hátránya a MediaTek processzor!

Az EasyPix egyetlen telefonja az EasyPhone EP5, ami szinte semmitmondó, de hardver szempontjából szuper!

A Caterpillar a munkagépek mellett elkezdett telefonokat is gyártani, a munka megszokásából kizárólag strapabírókat (víz- por- és ütésállókat), de sajnos ő is MediaTek processzorral dolgozik!

A többi márkáról nem tudok mit írni!

[link]

2013. okt. 7. 16:19
 2/4 anonim ***** válasza:
78%
Mi bajod az MTK-val? Nem egy benchmark király, de elegendő teljesítményt tud nyújtani. Amúgy: Oppo, Zopo, Lenovo, Acer, ThL Jiayu. Én ezeket javaslom, persze előbb olvass utána az adott telefonnak, ha egyszer mégis rászánnád magad.
2013. okt. 7. 16:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de tényleg csak kíváncsi voltam. (.
2013. okt. 7. 16:47
 4/4 anonim ***** válasza:
1. vagyok! A Lenovo és az Acer ismert márkák, csak a telefonok közt ritkaság! Amúgy a MediaTek kínai, nem csoda tehát, hogy közel sem a "legfényesebb" a procik között! A Qualcomm a legjobb, de az Nvidia, az Exynos, a NovaThor, és a Texas is jobb nála!
2013. okt. 7. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!