11/13 A kérdező kommentje:
Istenem :D Nem kell semmilyen összeesküvéselméletet kitalálni. Tisztára konteósok lettetek :P
Egyszerűen Én pl a paranormalt olvasom más ufólogusokkal együtt és többek között az közli előszőr a legérdekesebb legújabb esetekeet és mivel nem tudom, milyan faj volt ott és mit akart, esetleg nem is ufó volt, hanem lékköri jelenség, ezért megkérdezek hasonló ufólogusokat mint Én.
Nem titeket szkeptikusokat, hanem ufó kutatókat, de ugye itt ti válaszoltok szerencsétlenségetekre.
2013. okt. 20. 20:55
12/13 anonim válasza:
Tudomásom szerint a parafos semmi eredetit nem közöl. Olyan hogy ufókutató, meg nem létezik. Te sem vagy az.
13/13 anonim válasza:
szerintem meg egy meteor vagy mi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!