Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO szállt le egy izlandi...

UFO szállt le egy izlandi városban? (videoval)

Figyelt kérdés
[link]

2013. okt. 19. 19:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
23%
Nem valószínű hogy űrhajó, mivel kb akkora a mérete, mint az alatta lévő lámpa burája-fénye.
2013. okt. 19. 20:07
 2/13 besenyőpistabácsi ***** válasza:
0%
Szerintem igen, de ezt akkor sem fogják elismerni, ha Heathrow-ban száll le fényes nappal és a királynő is a helyszínen van!
2013. okt. 19. 20:10
 3/13 A kérdező kommentje:

Az érdekel, hogy te mit szolsz ehhez ? A video és a beszámolók alapján.

Vajon ufó volt? ha igen melyik faj űrjárművét azonosítod be?Mit akarhattak pont izlandon?

2013. okt. 19. 20:11
 4/13 Shai-Hulud ***** válasza:
0%

"Vajon ufó volt?"

Mi más lett volna?

"ha igen melyik faj űrjárművét azonosítod be?"

Nem tudtam beazonosítani, mert beazonosítás előtt kigyulladt.

"Mit akarhattak pont izlandon?"

Szerintem az Eyjafjördur fjordba akartak leszállni, tűzoltásra, csak eltévesztették..... De ezt már sohasem fogjuk megtudni!

2013. okt. 19. 20:48
 5/13 besenyőpistabácsi ***** válasza:
0%
Ennyire közvetlen kapcsolatban még a Magyar légierővel sem vagyok, hogy tippelni tudjak, mikor mit akarnak.
2013. okt. 19. 21:09
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
sztem gombvillám volt vagy Songoku vissza tért! http://www.youtube.com/watch?v=OlLzDbCd_xU&desktop_uri=%2Fwa.. xD
2013. okt. 19. 21:12
 7/13 anonim ***** válasza:
76%
Ez nem kérdés, hanem apróhirdetés vagy hirdetés
2013. okt. 19. 21:40
 8/13 anonim ***** válasza:
77%
Ez nem kérdés, hanem apróhirdetés vagy hirdetés
2013. okt. 19. 21:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Lol, az én apróhirdetéses válaszomat meg letörölték!
2013. okt. 19. 23:38
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez van, itt nem lehet bizonyítani, hogy hirdetés, maximum azt bizonygatni, hogy a paranormal.hu egy hányadék ratyi oldal. Más témákban linkelnek be apróhirdetési oldalakat is, hogy megkérdezzék, megvegyék-e az ott látható terméket, azokat se törlik. Tény, hogy vannak, vagy voltak hülye, vagy akár bunkó paraszt részrehajló mode-rátorok, töröltek már olyan kérdést is amiben nem volt kifogásolnivaló. Olyan is volt, ami a szabályzatot sértette meg többszörösen és még mindig nem törlődött. Ez van. Ne szóljatok hozzá az ilyen kérdésekhez és akkor majd 0 válaszolóval egy idő után megunja.
2013. okt. 20. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!