Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit szóltok ahhoz a felvételhe...

Mit szóltok ahhoz a felvételhez, amin állítólag egy UFÓ-ból katapultál valami?

Figyelt kérdés
2013. okt. 2. 21:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

2:53-tól látszik jól, hogy a csobbanást nagyon elszúrták. A felcsapó víztömeggel együtt rögtön a visszahulló vízgyűrű is emelkedni kezd. Először kellene felcsapnia a víznek, utána visszahullania. :)

Egy deshakert nyugodtan táereszthetett volna valaki a videóra.

2013. okt. 3. 10:12
 12/16 anonim ***** válasza:

Azt írja a linkelt oldal, hogy a helikopterről erősen tiltakoztak a videózás ellen.

Ezen meg az látszik, hogyan lesz a piros helikopterből fekete.

http://www.youtube.com/watch?v=TgsK0AV1rg0

2013. okt. 3. 10:42
 13/16 anonim ***** válasza:
A poloskoidok bizonyára kidobták az űrhajójukból az ürüléket :D
2013. okt. 3. 16:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Most akkor egy film intrót forgattak és ennyi.

Nagy ész kell hogy rájöjjön valaki. A 2 vadászgéptől az elején mondjuk kiugrott a szívem de az animált víz az lászik hogy animált.

Amúgy már abból látszik hogy valami kamu hogy jól mefigyelhetően szinte körbemutatja szemetvonzóan akrobatázik előttünk az objektum. Szinte kiirják rá. ittvagyok ittvagyok na vegyél már észre!

2013. okt. 4. 18:11
 15/16 anonim válasza:

abból is észre lehet venni, hogy elég "jól szól" a két repülőnek a hangja.gondolom ezt telefonnal vették fel amiben nem egy drága mikrofon van.szerintem az egésznek recsegnie kellett volna(főleg hogy ilyen közel mentek el).a vízen meg nagyon látszik hogy animációról van szó...

Nem tudom, szerintem egy ilyen helyzetben én csak az ufót filmezném , nem pedig a repülőket.Szerintem kamu :)

2013. okt. 7. 15:34
 16/16 anonim ***** válasza:
hallod kérdező a röhögéstől szakadok ha egykicst rá zoomolsz a képre láthatod hogy össze van szerkesztve a kép annak a le zuhanó tárgyának a képfelbontása sokkal alacsonyabb mint a képnek, ez rögtön feltünik miután rá zoomolsz a képre telóval jobbat csinálok. xD
2013. okt. 8. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!