Miért sűllyed egyre mélyebbre az ezotéria topik?
# 20
404, Szenthelyi Árpád, meg Diator tényleg elmebetegek voltak, de nélkülük most nem léteznének a lumbulábiak, krixkraxiak, guargumik, motherbookdriverek meg még sok más sem.
Veccő Veronika miért volt veszedelmes? Én nagyon is kedveltem az írásait, a sok abszolút trollságot. Látszik, hogy neki bőven van kreativitása. A modik hiába bannolták, visszajött még jópárszor, nem adta fel a trollkodást.
Szóval ne szidd ha nem ismered (na jó én se ismerem, dehát akkor se tedd, mert izé-mizé mittudomain).
Dalek Traak meg biztos, hogy nem vámpírfanatikus sátánista. Ő tudtommal a Doctor Who-val trollkodott, abból szedte a dolgait.
Meg én azért kedveltem őt, mert nem csak szimplán trollkodott hanem még a dalek szerepét is játszotta. Szerintem egész jól ment neki.
# 21
Köszönöm kérdésedet, de nem verem rá. De nem értem, miért másokon kéred számon azt a béka segge alatti színvonalat, amihez te magad is hozzájárulsz a "magasan iskolázott?!?" értelmi szinteddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!