Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért sűllyed egyre mélyebbre...

Miért sűllyed egyre mélyebbre az ezotéria topik?

Figyelt kérdés
2013. szept. 25. 16:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy már normális trollkodással is egyre kevesebbet találkozni, lassan csak az abszolút blödségek maradnak. Ez a témakör tényleg nagyon stagnál, az utóbbi időből semmi jelentőset nem tudok kiemelni.

A világvége mizéria leállása után kezdett el szép lassan hanyatlani a kategória. Már nem semmi új érdekes téma; szinte csak OM, Anorexiás Veronika, meg a kvantufizikus ostoba kérdései voltak itt olvashatóak. Ezek olyan szörnyűek voltak, hogy megszégyenítették a trollkodás nevét.

Szinte kiüresedett ez a kategória. A tényleg vicces trollok is mind eltűntek. Nem tudom még ki emlékszik ezekre a nevekre: 404, Szenthelyi Árpád, Diator, Abraca Amanda/Veccő Veronika/Fejnélküli Loúvas, Dalek Traak, Viperahal stb.

Ők igazi egyéniségek voltak, akik megartották a lelket ebben a kategóriában. De most így csak nyüglődés van itt.

2013. szept. 25. 20:01
 12/27 anonim ***** válasza:
nem rég regiztem én nem halottam ezekről a csodabogarak-ról, bameg. xDx XD
2013. szept. 25. 20:11
 13/27 _Jessy_ ***** válasza:
Azért, mert oda való... a helyesírásod mellé!
2013. szept. 25. 21:28
 14/27 anonim ***** válasza:

Én meg olvastam hogy a krixkraxiak és a lumbulábiak lelézerágyúzták 1mást

(ami nem igaz mert a krixkraxiak és a lumbulábiak szövetségesek, a reptoidokkal és a poloskoidokkal is)

Olvastam azt is, hogy valaki azt álmodta hogy az öccse orrára légcsavar nőtt, brummogni kezdett és német vadászgéppé változott, és ez mit jelent ,mit léptek szkeptikuskák.

Azt is olvastam hogy 404-t elrabolták a reptoidok, megbecstelenítették és kárpótlásul villogó követ adtak neki.

Azt is olvastam hogy a Föld igazából üreges, odalent laknak a kakamatyik, és a gravitáció nem is létezik.

Olyat is olvastam, hogy az Érmelléki Kuglófember sütőipari mutáns, gonosz szörnyeteg és elvisz mindenkit aztán pedig megeszi.

Én már tényleg csak szórakozni járok ide...feltesznek kismillió agyatlan ostoba kérdést, és csodálkoznak hogy röhögünk rajtuk, meg sok a troll...

2013. szept. 26. 01:58
 15/27 A kérdező kommentje:
Jessy,ki nem szarja le a helyesírást?Nem teszik ne olvassad,ennyi.
2013. szept. 26. 02:03
 16/27 A kérdező kommentje:

"Azt is olvastam hogy a Föld igazából üreges, odalent laknak a kakamatyik, és a gravitáció nem is létezik."

xD ez már sok,szerintem amúgy ha be zárnák az ufo észlelések topikot akkor valószínű kicsit jobb lenne a helyzet mert oda járnak az ilyen elvonósok.

2013. szept. 26. 02:05
 17/27 anonim ***** válasza:

A műveletlenség netovábbbja olyant írni, hogy ki nem szarja le a helyesírást.

De válaszolok: a normális emberek a helyesírással törődnek, nem kitalált lényekkel és ostoba babonákkal.

2013. szept. 26. 21:58
 18/27 A kérdező kommentje:
Hát igen,muszály valamibe belekötni:)
2013. szept. 26. 22:03
 19/27 _Jessy_ ***** válasza:

# 17

Jogos! Nem mellesleg, amíg ilyen műveletlen emberek vannak az "ezotéria hívők" között, addig nincs is mit csodálkozni a topik színvonalán.

2013. szept. 27. 08:12
 20/27 anonim ***** válasza:

"Ők igazi egyéniségek voltak, akik megartották a lelket ebben a kategóriában. De most így csak nyüglődés van itt."

-.-

-404,

Innen gyűjtötte az ereklyéit. Az olvasók hasából.

- Szenthelyi Árpád,

Ő valami elmebeteg volt, bár 404 is az. Jöttek a reptoidekkel.

- Diator,

Valami gyerek volt, aki mindent összeolvasott és félévente teljesen mást mondott. szerinte az atomrobbantáskor felszabaduló neutrínó az univerzum távoli részére is elér és emiatt jöttek ide az ufók.

- Abraca Amanda/Veccő Veronika/Fejnélküli Loúvas,

Ő egy szerencsétlen agyatlan lezbi tinipiscsa volt, rosszmájú már bannolták sokszor. Igazi veszedelem volt.

- Dalek Traak, Viperahal.

Vámpírfanatikus sátánisták.

Ez volt a GYÍK krémje. wehehe.

2013. szept. 27. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!