Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Pataki Attilát tényleg elviszi...

Pataki Attilát tényleg elviszik néha az ufók?

Figyelt kérdés

2013. szept. 20. 17:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyeseket vihetnének gyakrabban is, vagy akár örökre.
2013. szept. 20. 17:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak az zavar, hogy mindig vissza is hozzák...
2013. szept. 20. 18:01
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha eleget drogozik igen.
2013. szept. 20. 18:04
 4/12 anonim ***** válasza:
Honnan a csudabol tudnam hogy tenyleg elviszik-e ? Nem vagyok o. De az elso ket hozzaszolason jot nevettem :D
2013. szept. 20. 18:37
 5/12 anonim ***** válasza:
lehet nagy edda rajongók ozt azért viszik,hozzák az idegenek :D lenyom egy edda koncertet osztán már jönis haza. :DDD
2013. szept. 20. 18:56
 6/12 anonim ***** válasza:
Amióta az ufó Zsolti börtönben van, azóta nem.
2013. szept. 20. 20:51
 7/12 anonim ***** válasza:

nagy mágus ez az ember:)

tudja h ha meglovagolja az épp aktuális, divatos és felkapott ezoterika, ufo hullámot, akkor több ember felkapja, és esetleg egyéb helyeken is érdeklődik majd felőle, ha pl ad ki könyvet, közönségtalálkozók, ufo kongresszusok, ...és ez több több pénz.

2013. szept. 20. 21:13
 8/12 Evele123 ***** válasza:

Oszt' akkor mi van? Engem is vittek már el, mégsem kürtölöm világgá, mert hülyének néznek azok, akiknek még nem volt ilyen megtapasztalása. Az egyik volt munkatársamat is elvitték egy laza vizsgálatra. Nem drogozok, nem alkoholizálok, semmilyen tudatmódosító szerrel nem élek.

Az a helyzet, hogy mindig is lesznek hitetlenek, de attól, hogy valaki nem hisz valamiben, attól az még létezhet.

Ha valaki nem ért egyet velem, semmi gond, ne higyjen a gravitációban (azt sem látja az ember) és ugorjon ki a tizedikről... :-P

2013. szept. 21. 09:25
 9/12 anonim ***** válasza:
Sajnos igen,és meg is mossák az ánuszrózsáját.
2013. szept. 22. 00:31
 10/12 anonim ***** válasza:

Ja ja elviszik, már elrabolták a reptoidok, krixkraxiak és a lumbulábiak is, és megbecstelenítették

404 közbenjárása kellett a Galaktikus szövetségnél hogy bocsássák szabadon, 404 segítségül hívta az annuakikat meg a motherbookdrivereket, és szkeptikuska vagyok mit lépjek?

2013. szept. 22. 02:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!