Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A németek már a világháború...

A németek már a világháború előtt is rendelkeztek UFO-technológiával?

Figyelt kérdés

Sok könyvben volt olvasható, hogy az emberiség igazi technikai fejlődését a világháborúk hozták meg.De mi van ezek mögött?A titkos katonai kísérletek(black-projectek), már a 2 vh. előtt javában folytak, és elképzelhető, hogy a német haditechnika (ismert és ismeretlen része) a többi nagyhatalom kezébe került?

Gondolok itt az antigravitációs technika, plazmahajtómű rendszer kiépítése...

Lehet hogy az a sok vérontás csak elterelésnek kellett hogy valahogy palástolja mindazt a sok (manapság már egyre jobban napvilágra kerülő )titkos technológiát, amit a németek egy idegen faj képviselőitől kaptak?

[link]

2013. szept. 11. 12:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10es korrektül leírta

Meg szerinted mit mondtak volna annak a 4000 katonának a családjának,barátainak,szüleinek stb.. akik ott állítólag meghaltak?Lelőtték őket az UFOk vagy semmit sem közöltek volna?Szerinted nem lett volna belőle nem kicsi balhé,titokban tudták volna tartani ha ennyi ember tud róla?

A másik meg ha adsz pénzt meg pár hetet dolgozni én is összehozok neked egy hasonló kaliberű videót egy marsi náci bázisról meg mindenféle koboldról amiben orosz meg amerikai "tábornokok" fognak nyilatkozni:D

2013. szept. 11. 22:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Reichstag építési technikáját már a közép korban ismerték amúgy meg nem hiszem hogy van köze UFO-knak a Németekhez! Én TUDOM hogy léteznek de azt nem hiszem hogy a Földön jártak/járnak már! :-/
2013. szept. 15. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!