Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a vélemény? Annyira nem...

Mi a vélemény? Annyira nem ide tartozik miért ürlényes és nem ufos. De olyat nem találtam. No szovaltegnap elött este lefeküdtem aludniNo szovaltegnap elött este lefeküdtem aludni. Este felébrettem és a konvektorom elött ébredtem állva

Figyelt kérdés

No szovaltegnap elött este lefeküdtem aludni.este felébrettem és a konvektorom elött ébredtem állva.És egy ürlény ott állt az ágyam mellett.köszöntem neki(amikor felébredtek olyankor az agyam nem mindent tud felfogni)erre elöhuzzott egy valamitt egy ilyen egérfogó alaku valamitt és belelött a vállamba(inenn tudom biztosan hogy nem állom mert k*rvára fátjt)és megkérdezte:

idézem "ugye nem fájt anyirra" és ez az utolsó dolog amire emlékszek.amikor felébredtem ágyamban ébredtem,és a vállam rendben van de biztos hogy nem állom volt.

2013. szept. 8. 11:38
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

hát én elöször akkor szereztem tudomást hogy vannak ilyen lények.Amikor szintén hasonló találkozásban volt részem.(csak akkor nem löttek rám)

Nem volt nagy szeme söt egészen kicsi széthuzodott mint ha csak egy csik olyan nagy volt.a szinét nem tudom.De nem szürke szinü ilyen zöld féleség.Magass volt majdnem akkora mint egy ajtó

2013. szept. 13. 16:04
 22/25 anonim ***** válasza:

Jól figyelj, mert csak egyszer fogom elmondani. Jól figyelj, mert csak egyszer fogom elmondani.

Biztos, hogy álom volt, mert az altató eszközük egy sima rúd és nem fogó alakú.

2013. nov. 6. 14:34
 23/25 A kérdező kommentje:
TUTOM SZERINT AZ ÁLOMBAN NEM FÁJ HA RÁD LÖNEK.ELISMEREM LEHETSÉGES HOGY NEM EGY EGÉRFOGO SZERÜ VALAMI VOLT NÁLA.NEM LÁTAM SÖTÉT VOLT ÉS MÉG NEM VOLTAM ESZEMNÉL.DE NEM ÁLOM VOLT.
2013. nov. 6. 19:48
 24/25 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy vagy vele, de én éreztem már fájdalmat álmomban. Sokszor amit álmodok, azt érzem is. Szoktam színeket is látni. Egyes élethű álmaimra úgy vissza tudok most is emlékezni, mintha valódi emlékek lettek volna, a színekre, van, hogy szagokra is, pedig állítólag szagokat sem érzünk álmunkban, hát én igen.

Persze mindettől még lehetett valóság. Ahogy érzed.

2013. nov. 6. 20:06
 25/25 A kérdező kommentje:
24-es köszönöm a válaszod
2013. nov. 16. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!