Mikor fog valaki egyértelmű bizonyítékokat adni a
földönkívüliek létezéséről végre? Ki gondolkodik
még hasonlóképpen?
Figyelt kérdés
Hiszek bennük, nem arról van szó. Láttam is 'érdekes' dolgokat. De annyian jönnek a kamu videokkal, képekkel, kitalált mesékkel, krixkraxiakkal, lumbulábiakkal, és még sorolhatnám mennyi baromsággal, hogy egyszerűen megőrjítik az olyan ufo hívőket, mint én. Gyerekek, a szemeteknek higyjetek!
#20: Akkor ezért nem jött a Nibiru sem. De a Csillámfaszlámoidok például hol élnek? Azt tudom, hogy néznek ki, mert egyszer láttam egy dokumentum jellegű videót az egyik példányról:
A csillámfaszlámák egy másik galaxisban élnek nem messze az annuakiktól, és különleges fegyverekkel (Bombákkal) hadakoznak a többi űrlény fajjal. Azonban a poloskoidok újonnan kifejlesztett neutrínós hűmicsoda pajzsa már hatékony védelmet nyújt.
A krixkraxiak általában húst esznek de szeretik a szilvás buktát is ahogy olvastam. A lumbulábiak viszont növényevők, ők csak azért rabolják az embereket hogy megbecstelenítsék,vagy átadják a reptoidoknak őket. 404-et a reptoidok és a lumbulábiak is elrabolták már.
2013. szept. 9. 17:35
23/31 anonim válasza:
Tényleg, elrabolták 404-et? Megkínozták szexuálisan is? Mert azt hallottam, hogy ilyet szoktak.
2013. szept. 9. 18:43
24/31 anonim válasza:
Szerintem hamarosan lesz egyértelmü bizonyiték.még pedig ök maguk.Szerintem háborutt fognak inditani a 2016-ott már tul sokan nem élik meg.A mi házunk felé sok ufo megy. és régen csak néha világitott rajtuk valami,de mostmár teljesen kivannak világittva.és az ürlények viselkedése is furább
2013. szept. 9. 18:53
25/31 anonim válasza:
Igen, 404 mesélte hogy elrabolták a reptoidok meg a lumbulábiak és meggyalázták. Meg valami világító követ is kapott tőlük amit persze senki nem látott még...
Szenthelyi Árpádot nem rabolták el mert ő az Ellenállás vezetője és az annuakik meg a motherbookdriverek lelézerágyúzzák a reptoidokat.
2013. szept. 9. 19:04
26/31 anonim válasza:
Nem találok szavakat... Szenthelyi ellenállása hány ohmos?
2013. szept. 9. 19:24
27/31 anonim válasza:
Ugyan még egy olyan idegent sem láttam, de határozottan azt hiszem én is, hogy a viselkedésük egyre furább...
2013. szept. 9. 19:25
28/31 anonim válasza:
Persze, sok a kamu, de te télleg nem tudtad, hogy a Star Trek, valójában, egy dokumentumfilmsorozat? Csak ezt is eltussolják.. Szerintem is kéne már valami egyértelmű bizonyíték. Annyiszor voltak már itt, legalább egy képeslapot kidobhatnának az ablakon.. Küldtem már csomó e-mailt is, dehát.... ááá! mind1 is! nem könnyű velük szót érteni.. :)
Majd ha felveszik a kapcsolatot velünk, és nem homályos videók, kamu képek, csontból kifaragott alakok szolgálnak bizonyítékként, és nem csak a bulvár médiában, ezo fan és elvakult ufó kutatók oldalakon lehet róluk olvasni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!