A NASA miért titkolja ezeket a felfedezéseket és az idegen lényekre utaló bizonyítékokat?
szóval annyira ügyesen titkolják ezeket a "bizonyítékokat", hogy az abszolút titkos youtubon lehet csak megtekinteni...
mondd, kedves kérdező, teljesen bizonyos vagy abban, hogy minden, az interneten megjelenő marhaságot el kell hinni?
Tényleg minden titok kiderül, kivéve az, amit örökre titkosítanak... Gondolkozzál már egy picit... Kínában pl szűrik a netet, és nem lehet hozzáférni olyan odalakhoz, ahol Kínát negatívan tüntetik fel...
Szerintem ezek a -szerintetek- "kiszivárogtatások" a FAKE... Így aztán mindenki szövögeti a maga kis összeesküvés elméletét, és így titokban tudják tartani azt, amit titokban akarnak tartani...
Egy példa: Véletlenül kiszivárog, hogy idegeneket boncolnak az 51-esben... Így aztán a fene nem figyel a repülőgépekre/műholdakra telepíthető multifázisos fézerre, melyekkel a nukleáris töltetű interkontinentális ballisztikus rakétákat lehet a pályájuk felszálló ívében kilőni...
Ezről eznyit...
Utolsó!
"Véletlenül kiszivárog, hogy idegeneket boncolnak az 51-esben... Így aztán a fene nem figyel a repülőgépekre/műholdakra telepíthető multifázisos fézerre, melyekkel a nukleáris töltetű interkontinentális ballisztikus rakétákat lehet a pályájuk felszálló ívében kilőni"
Nem akarok kötekedni, de ha így lenne amit érvelsz, akkor ezzel az erővel Isten létezését is direkt hitették el az emberekkel hogy közben a harci fegyverek titkos fejlesztését titokban tudják tartani. Ezért készítettek egy fekete könyvet aminek Biblia a neve, hogy az emberek Istennel foglalkozzanak, egy szellemmel amit sosem látott senki és ne a világgal. Megjegyzem UFO-t már legalább láttak, de Istent még nem.
Igaza van az előzőnek.Én már láttam UFO-t.
Kimentem a kertünkbe és zümmügot valami,talán darázs, de valami más volt, valami undorító zümmögő bogár, vagy talán rovar? Nemtudom.Mindenesetre azonosítatlan....:)
Visszatérve a "bizonyítékokra".Egyszer esküszöm megcsinálom, hogy kiszórom a lisztet az asztalra, nyomok rá egy-két kráterhez hasonlót és melléteszek alig kivehető tárgyakat.Lefotózom párszor fel a jútyubra és már is kész a megdönthetetlen bizonyíték a Holdon lévő idegen élöformákra.Aztán hetekig röhögök, mert valami megszállott felteszi ide és az alkotásomat szupertitkos információnak és bizonyítéknak véli, pont mint a többi aki követi őt.XD
ma 08:54!
Egébként hol az öszefüggés az én példm és a tied között??? Mert ez így azért elég szofisztikált, hogy finoman fejezzem ki magamat...
"Hát a titkok egyszer kiderülnek, de hogy az milyen formában, az lényegtelen. Mivelaz internet a legelterjettebb közvetítő az emeberk felé ezért miért ne tennék fel. Egyszer minden hazugságra fény derül..."
Aha értem.
A zenekiadók, a filmesek, a jogvédők és még a sok f.szomtudja milyen szervezet kb. 3 óra alatt le tudja vetetni a jútúbról a jogvédett tartalmat (ezért nem tudtam megnézni az erdei zsolti meccsét, doh...), de a NASA AZ NEEEEEEEEEEM: Nekik beint a jútúb!
Nem lehetne egy olyan törvényt hozni, hogy 70-es IQ alatt csak felügyelettel lehessen használni az internetet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!