Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehetséges, hogy idegen,...

Lehetséges, hogy idegen, távoli civilizáció látogasson a Földre?

Figyelt kérdés
Naprendszerünkben rajtunk kivül-val.szeg-nincs más civilizáció.Egy másik naprendszer,több száz f.évnyi távolságából hogyan juthatnának ide?És arra nem gondol senki, hogy ha van ilyen,talán náluk épp most van az őskor,vagy épp feltalálták a gőzgépet.

2013. szept. 3. 07:49
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
'herTz,és mind a kétszer elszúrtam.Elnézést hibámért.
2013. szept. 4. 21:08
 32/35 anonim ***** válasza:

"Az egyiptomi nagy piramisoknál a max határ a kőtömböknél a 65 tonna.Ha már számokat találsz ki legalább legyen kreativitásod."

És mégis ki írt itt Egyiptomról? Mert rajtad kívül senki. A mondataimhoz ne tegyél már oda képzeletben szavakat, amik a fejecskédben megfordultak.

A baalbeki kőtömbök pl. 500 tonnásak. De a Hajar el Gouble még annál is súlyosabb, a wikipáédia szerint eléri az ezer tonnát is. Ennyit arról hogy én számokat találok ki :))) Látod ezért nem írtam tizenhárommillióhétszázhúszezer tonnás köveket. Előbb nézz szét régészetben okoska, mielőtt dobálódzol. A H_Ü_L_Y_E___P_Ö_C_S megnyilvánulás pedig csak téged minősít, nem engem.

2013. szept. 5. 01:23
 33/35 anonim ***** válasza:

"Egyébként töri.ben sehol nem olvastam UFÓ-kra utalást!?"

Talán rossz helyen keresgéltél . Ne a töri könyvekből indulj ki, az csak egy alap olvasmány . Tudod a múzeumok pincéiben több millió olyan lelet van amit nem állítanak ki, mert nem tudják, hogy micsoda . Volt szerencsém egyszer olyan kőkorszaki edényeket látni (amit szintén nem állítottak ki, mert nem tudják hogyan készült), ami olyan precíz volt mintha az IKEA gyártotta volna le őket . És ezek a KŐKORSZAKBAN készültek !

Meg elárulok egy kis történész titkot is :-) Az olyan festmények, domborművek vagy barlangrajzok amik égből leszálló, szkafanderes lényeket és más megmagyarázhatatlan dolgokat mutatnak (egyszóval nem tudják, hogy mit ábrázol) egyből rávágják hogy vallási esemény . És ezt a "vallási eseményt ábrázol" sablont szinte mindenre rá szokták húzni :-)

És akkor még azokról a csontokról, meg leletekről nem is beszéltem amiket az Ahnenerbe régészei ástak ki Görögországban vagy Mezopotámiában és amiket érdekes módon szintén nem találsz meg a múzeumok kirakataiban . Ennek nézz egy kicsit utána és garantálom, hogy leesik az állad :-)

2013. szept. 5. 19:48
 34/35 anonim ***** válasza:

"Ajha, miért szerinted a Prometheus megtörtént események alapján készült?

Vannak gondok..."

Mi alapján zárod ki 100%-os bizonyossággal, hogy az emberi fejlődésbe nem avatkoztak bele ? Mivel magyarázod, hogy az emberiség az evolúciót meghazudtolva kihullatta a szőrét, hogy utána ruhákkal pótolja ezt a hiányosságot ? Mivel magyarázod, hogy nincs a bolygón még egy olyan faj, akinek olyan sokféle vércsoportja lenne mint az embernek ? Mivel magyarázod, hogy szinte az összes EGYMÁSTÓL FÜGGETLEN földi civilizáció az égből érkezett teremtőktől származtatja magát ? És még reggeleig sorolhatnám ...

2013. szept. 5. 20:08
 35/35 anonim válasza:
Én gyakran gondolkodom ilyesmiről és szerintem nagyon is valóságos! Gondolom lehet hogy ugyanúgy nincs elég modern gépük arra hogy eljussanak, vagy egész végig tudják hogy itt élünk csak nem érdekeljük őket, amíg mindenki békében elél a maga kis bolygóján! Én inkább azt mondanám hogy vannak amik hozzánk képest elmaradottak és olyanok amikhez képest mi vagyunk azok!
2013. okt. 6. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!