Lehetséges, hogy idegen, távoli civilizáció látogasson a Földre?
"Az egyiptomi nagy piramisoknál a max határ a kőtömböknél a 65 tonna.Ha már számokat találsz ki legalább legyen kreativitásod."
És mégis ki írt itt Egyiptomról? Mert rajtad kívül senki. A mondataimhoz ne tegyél már oda képzeletben szavakat, amik a fejecskédben megfordultak.
A baalbeki kőtömbök pl. 500 tonnásak. De a Hajar el Gouble még annál is súlyosabb, a wikipáédia szerint eléri az ezer tonnát is. Ennyit arról hogy én számokat találok ki :))) Látod ezért nem írtam tizenhárommillióhétszázhúszezer tonnás köveket. Előbb nézz szét régészetben okoska, mielőtt dobálódzol. A H_Ü_L_Y_E___P_Ö_C_S megnyilvánulás pedig csak téged minősít, nem engem.
"Egyébként töri.ben sehol nem olvastam UFÓ-kra utalást!?"
Talán rossz helyen keresgéltél . Ne a töri könyvekből indulj ki, az csak egy alap olvasmány . Tudod a múzeumok pincéiben több millió olyan lelet van amit nem állítanak ki, mert nem tudják, hogy micsoda . Volt szerencsém egyszer olyan kőkorszaki edényeket látni (amit szintén nem állítottak ki, mert nem tudják hogyan készült), ami olyan precíz volt mintha az IKEA gyártotta volna le őket . És ezek a KŐKORSZAKBAN készültek !
Meg elárulok egy kis történész titkot is :-) Az olyan festmények, domborművek vagy barlangrajzok amik égből leszálló, szkafanderes lényeket és más megmagyarázhatatlan dolgokat mutatnak (egyszóval nem tudják, hogy mit ábrázol) egyből rávágják hogy vallási esemény . És ezt a "vallási eseményt ábrázol" sablont szinte mindenre rá szokták húzni :-)
És akkor még azokról a csontokról, meg leletekről nem is beszéltem amiket az Ahnenerbe régészei ástak ki Görögországban vagy Mezopotámiában és amiket érdekes módon szintén nem találsz meg a múzeumok kirakataiban . Ennek nézz egy kicsit utána és garantálom, hogy leesik az állad :-)
"Ajha, miért szerinted a Prometheus megtörtént események alapján készült?
Vannak gondok..."
Mi alapján zárod ki 100%-os bizonyossággal, hogy az emberi fejlődésbe nem avatkoztak bele ? Mivel magyarázod, hogy az emberiség az evolúciót meghazudtolva kihullatta a szőrét, hogy utána ruhákkal pótolja ezt a hiányosságot ? Mivel magyarázod, hogy nincs a bolygón még egy olyan faj, akinek olyan sokféle vércsoportja lenne mint az embernek ? Mivel magyarázod, hogy szinte az összes EGYMÁSTÓL FÜGGETLEN földi civilizáció az égből érkezett teremtőktől származtatja magát ? És még reggeleig sorolhatnám ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!