Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehetséges, hogy idegen,...

Lehetséges, hogy idegen, távoli civilizáció látogasson a Földre?

Figyelt kérdés
Naprendszerünkben rajtunk kivül-val.szeg-nincs más civilizáció.Egy másik naprendszer,több száz f.évnyi távolságából hogyan juthatnának ide?És arra nem gondol senki, hogy ha van ilyen,talán náluk épp most van az őskor,vagy épp feltalálták a gőzgépet.

2013. szept. 3. 07:49
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
18:31-esnek adtam a pontot, csak közbe jött még egy hsz.
2013. szept. 3. 18:41
 22/35 A kérdező kommentje:
20-as.Nem azért nem jönnek mert undorodnak az emberektől,mint írod-ugyan honnan tudnák milyen a földi élet és az ember?-hanem fizikai képtelenség sok fényévnyi távolságra utazni.
2013. szept. 3. 19:45
 23/35 anonim ***** válasza:
Nem, nem azért mert undorodnak, hanem azért mert egy csótány IQ-ja sehol sincs az emberéhez képest. Abba biztos vagyok hogy ránézésről is meg tudják állapítani az emberiség értelmi szintjét. Te is meg tudod állapítani ránézésről bármiről, hogy kb ki milyen okos... Nem? :)
2013. szept. 3. 20:08
 24/35 anonim ***** válasza:
0%

"A prometheus egy sci-fi, ez alapján ne építsünk már hitvilágot. :D "

És ha csinálnak egy filmet egy megtörtént esetről az is csak egy film lesz ?!

"Elmondom miért:

nem fogunk rádiójeleket,úgy hogy egy pár tízezer évnél nem lehetnek idősebbek. "

Ez no comment :-) A 18#-nak igaza van, olyan technológiát használhatnak amit ép ésszel fel sem tudnál fogni . Az az elgondolás meg egyenesen röhejes, hogy ha mi nem vagyunk képesek valamire akkor más sem . Ha méllyebb szinten jártas lennél a történelemtudományban tudhatnád, hogy több jel szól amelett, hogy itt voltak, minthogy nem .

2013. szept. 3. 22:01
 25/35 A kérdező kommentje:
P. Annácska. Aki járatlan,vagy nem érti a természettudományokat,az minden szenzációt igaznak feltételez,mivel valahol le van írva.Krisztus is sok "csodát tett,de vajon igazak ezek 2000 év távolából,netán a követői találták ki? A történelem is érdekesebb kis mesékkel szinesítve.Egyébként töri.ben sehol nem olvastam UFÓ-kra utalást!?
2013. szept. 3. 22:44
 26/35 anonim ***** válasza:

"A prometheus egy sci-fi, ez alapján ne építsünk már hitvilágot. :D "

És ha csinálnak egy filmet egy megtörtént esetről az is csak egy film lesz ?!

Ajha, miért szerinted a Prometheus megtörtént események alapján készült?

Vannak gondok...

2013. szept. 4. 11:56
 27/35 anonim ***** válasza:

19-es Möbiusz-szalag

"És eléggé szánalmasnak tartom hogy már megint a "teljesen más" meg a "mi nem ismerjük" kártyát dobálod. "

Aha. Én meg eléggé szánalmasnak találom, hogyha az idegenek kinézetéről vitatkozunk a szkeptikusok nyomban jönnek, hogy akárhogy kinézhetnek, de nem hasonlítanak ránk.

Ha viszont a technológiáról van szó, akkor nektek mi a legkézenfekvőbb? Hogy rádiójelet használnak, ugyanúgy mint mi.Vicc.

"És az hogy szerinted teljesen másként építkeztek az ókoriak...Facepalm...

Mi más van az ókori csiga,kötél,és állvány technikában,mint a mai daru,acéldrót,és emelő teherkocsikban?"

Igazad van, végül is tökmindegy hogy görgőkkel, kötéllel meg csörlőkkel emelik meg az embertömegek az 500 tonnás kőtömböt vagy pedig hozzá sem nyúlnak és egy ember elintézi gépet vezetve, daruval. :DDDDD Na ne röhögtess.

Ez FACEPALM!!

2013. szept. 4. 12:20
 28/35 anonim ***** válasza:

Az egyiptomi nagy piramisoknál a max határ a kőtömböknél a 65 tonna.Ha már számokat találsz ki legalább legyen kreativitásod.Miért nem mondtál tizenhárommillióhétszázhúszezer tonnás köveket!Az még jobban hangzik.

H_Ü_L_Y_E___P_Ö_C_S

2013. szept. 4. 19:50
 29/35 A kérdező kommentje:
27-es bocs.max 5.tonna lehetett az a kavics amit a piramisoknál használtak.És még valami: a létező összes bolygón hasonlóak a fizikai törvények mint a földön.(ha van gravitáció)Tehát csodákra ők sem képesek,bármilyen fejlettségű a tudományuk.Vagyis másik,élőlényekkel rendelkező bolygót vajon hogy fedezhetnek fel,nem beszélve az óriási távolságokról. A világür rádiófrekvenciás zaja elnyomja a földi lokátorok jeleit.Szerintem max.1-2 fényév távolságban már nem észlelhetők.Nekem ez a véleményem.Nem zavarok többé,üdv a hozzászólóknak.
2013. szept. 4. 20:49
 30/35 anonim ***** válasza:

Kérdező:Csak baráti kijavítás:Több ezer fényévnyire lévő csillagokat is észlelünk rádiótartományban.

Bár igaz,egy csillag sokkal nagyobb intenzitásban (bár nem fókuszálva szórja a rádiósugárzást) sugározza az említett frekvenciát.

Bár ha van egy idegen civilizáció az meg ellenkezőleg,fókuszálva,kisebb inteznzitásbban fog sugározni.

Na mindegy,arra akartam kilyukadni hogy megfelelő herzen való sugárzás esetén (ha még olyanokat is belekalkulálunk hogy az ő és a mi légkörünk mely herzeket engedi át) akkor is,a minimum hogy több száz fényévnyire is érzékelhetőek a rádiójelek,szóval csak kijavítottam a tévedésedet.

2013. szept. 4. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!