Miért nem lehet elfogadni, hogy vannak ufók felebaráti beszámolók alapján?
Arra gondoltam, hogy úgyis sokat vitatkoznak a szkeptikusok és ufósok egymással, hogy de nincsen bizonyíték, de van, mert egy kamionos ufót látott autópályán.
Szóval lényeg, hogy ha nincs bizonyíték, de értelmes emberek (kamionos, taxis, védelmi miniszter, exfocista, Nick Pope) mondja, hogy Ő látta az ufót miért nem fogadjátok el ? Ha valaki mondja, hogy a sparban lehet kapni akciós müzlit, azt is elhiszed nem ? A bíróságon is tanuvallomásoknak elhisznek az esküdtszék dolgokat nemigaz ? Akkor ezt miért nem lehet elfogadni?
Nincsen bizonyíték, mert az idegenek annyira fejlettebbek évmilliárdokkal nálunk, hogy nem hagynak nyomot, mint ahogy a jó tolvaj se hagy újjlenyomatot, ráadásúl az idegenek fejlettebbek, mint a tolvaj ! Miért nem hisszük el egyszerűen felebaráti szeretetből, barátságból, embertársi szolidaritásból, hogy ha valaki azt mondja, hogy az ufókkal kávézik (tartja a kapcsolatot) vagy ufót látott a hóban az utcasarkon vagy a pikniken találkozott kicsi szűrke reptoidokkal, azt miért nem fogadjuk el neki ?
Átlátod ?
Először is azért, mert az UFÓ egy mozaikszó, ami azonosítatlan repülő tárgyat jelent, és csak is azt... Nem jelöl földönkívüli életformát...
Másrészt, mondani bármit lehet... Sajnos... "én elhiszem, amit Te mondasz, ha Te is elhiszed amit én mondok"...
Harmadszor, mivel ezt bizonyították is, hogy ha idegen lényekkel van kitapétázva a fejed, akkor előbb utóbb meg is látod, mert meg akarod látni...
A hipnózis sem jó, mert arról is bebizonyították, h képesek vagyunk más történeteit is elmondani hipnózis alatt, mintha velünk történt volna meg...
Nincs megdönthetetlen bizonyíték, és nincs olyan bizonyítási eljárás, amiben legalább egyszer ne szerepelne a ha...
Feltevésekre pedig nem építhetünk bizonyítást...
Sajna már voltak igen masszív átverések a történelem során:
https://www.youtube.com/watch?v=JoGuWIJRT9E
Na ezért nem hihetünk szóbeszédnek.
Kössz... Hogy picit őszinte legyek, én ugyan a szkeptikus táborhoz tartozom, de nem a dogmatikusokhoz... Lehet, sőt nagy valószínűséggel van más bolygón élet, esetleg értelmes létforma... Én ezt sosem cáfoltam... Lehet egyszer majd találkozunk is velük, de lehet soha nem fogunk... Elég nagy a világmindenség/univerzum, hogy el is kerülhetjük egymást...
Én nekem csak ezek az álmomban elrabolt/elütött a villamoson, és hasonló jellegű dolgok "büdösek"... Olyan ok nélküliek...
De tegyük fel, hogy vannak olyan lények, akiknek megvan a technológiájuk, hogy eljöjjenek idáig... A legközelebbi csillag is 4 fényévre van... Ha nem egy odüsszeia jellegű úton vannak, akkor nyilvánvalóan van fogalmuk a fénynél gyorsabban történő utazásról... Elég morbid lenne 4 évet utazni csak hogy bújócskázzanak velünk...
Nyilvánvalóan fejlett társadalmi rendszerben élnek, valószínüleg értelmesek is... Nem lenne túl logikus, hogy akkora beruházást erre fordítanának...
Nyílvánvalóan a vezetőkkel vennék fel a kapcsolatot, és diplomáciai úton... Egy rossz kapcsolatfelvétel akár rosszúl is végződhetne... Akár a betegségek, akár háború...
Számomra inkább az ilyen idegenes sztorik képtelenségek...
Azért nem hiszik ez el emberek azt, hogy a másik idegen űrhajókat, vagy lényeket lát, mert hihetetlen (attól függetlenül, hogy valóban így volt-e).
Melyiket hiszed el jobban?
Ha azt állítom, hogy én egy professzor vagyok egy kaliforniai kutatóközpontban, van egy nagy házam a tengerparton, egy kis jachtom és egy sportautóm?
VAGY
Ha azt állítom, hogy egy mezei könyvelő vagyok, egy budapesti panel lakásban lakok, és van egy közepesen idős alsó-középkategóriás autóm?
Hihetetlen neked, mert semmilyen személyes élményed nem volt ezzel kapcsolatban. Akiknek volt, azokban mindig az fogalmazódik meg, hogy: "Hogyan mondjam el, hogy volt egy találkozás részese voltam, anélkül, hogy hülyének néznének?" A válasz nagyon egyszerű: sehogy, mindig hülyének néznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!