Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ezek UFO-k voltak?

Ezek UFO-k voltak?

Figyelt kérdés

Pár héttel ezelőtt, olyan éjféltájban nagyon ugatott a kutyám. Kimentem...semmi..a kutya nyűszítve futott be a házba. Képzelhetitek milyen komikus volt, amikor a hatalmas bernáthegyi habzó szájjal fut befele..Gondoltam biztos vihar lesz, de biztos, ami biztos alapon körbenézek a hátsókertben. Felvettem a fejlámpámat és el is indultam a hátsó kert fele. Egyszerre furcsa gépzajra lettem figyelmes...És ennyire emlékszem, másnap a hintaágyban ébredtem, a kezemen 2, egymástól körülbelül 2 cm-re lévő, mély szúrásnyommal..

A kutya azóta fél kimenni, ahogy én is. Rettegve lépek ki az utcára, ha tehetem megkérek valakit, hogy vásároljon be helyettem...Nagyon félek, hogy ez még egyszer megtörténik..Ha valakinek volt ilyen tapasztalata, az írjon feltétlenül!

2013. aug. 19. 14:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Egyébként több magyar hírportálon jelent meg a cikk, hogy az ufókat egyedül Magyarországon nem ismerik el! Magyarország egy különleges ország, még ebből a szempontból is!

[link]

[link]

[link]

Ettől függetlenül léteznek, csak nem szabad róluk beszélni!

2013. aug. 19. 15:34
 12/16 anonim ***** válasza:
Milyen szúrásnyommal? Injekciós tű?
2013. aug. 19. 16:26
 13/16 A kérdező kommentje:
igen
2013. aug. 19. 16:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Téged a lumbulábiak vagy a krixkraxiak rabolhattak el. Meg van még mindkét veséd?
2013. aug. 19. 19:54
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de nehezen hihető a sztorid... Mégis mit csináltak a te kertedben? Semmi nyoma, de téged elaltattak és hintaágyba fektettek? Logikus... Lehet, hogy belédültették a 8. utast. :D
2013. aug. 19. 21:04
 16/16 BlackSword ***** válasza:
Ba’al, Te vagy az??? A rendszerurak már hiányolnak... Gyere haza, és küzdjünk meg együtt az ORI-jal...
2013. aug. 20. 11:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!