Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ezek UFO-k voltak?

Ezek UFO-k voltak?

Figyelt kérdés

Pár héttel ezelőtt, olyan éjféltájban nagyon ugatott a kutyám. Kimentem...semmi..a kutya nyűszítve futott be a házba. Képzelhetitek milyen komikus volt, amikor a hatalmas bernáthegyi habzó szájjal fut befele..Gondoltam biztos vihar lesz, de biztos, ami biztos alapon körbenézek a hátsókertben. Felvettem a fejlámpámat és el is indultam a hátsó kert fele. Egyszerre furcsa gépzajra lettem figyelmes...És ennyire emlékszem, másnap a hintaágyban ébredtem, a kezemen 2, egymástól körülbelül 2 cm-re lévő, mély szúrásnyommal..

A kutya azóta fél kimenni, ahogy én is. Rettegve lépek ki az utcára, ha tehetem megkérek valakit, hogy vásároljon be helyettem...Nagyon félek, hogy ez még egyszer megtörténik..Ha valakinek volt ilyen tapasztalata, az írjon feltétlenül!

2013. aug. 19. 14:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Igen nagy a valószínűsége, hogy eltérítettek az idegenek. A kis szürkékről mondanak ilyeneket.
2013. aug. 19. 14:29
 2/16 A kérdező kommentje:

Szoktam velük álmodni is...Álmamimban zöldek, szal nem lehetnek szürkék..vagy csak az álmaimban zöldek és a valóságban szürkék?

Szerintetek képesek behatolni az álmomba és úgy módosítani, hogy ne ismerjem fel őket?

2013. aug. 19. 14:33
 3/16 anonim ***** válasza:
Ezek a "perui indiánok" voltak.
2013. aug. 19. 14:49
 4/16 A kérdező kommentje:
Milyen indiánokról beszélsz?
2013. aug. 19. 14:50
 5/16 A kérdező kommentje:
Peruban nem is éltek soha se indiánok...
2013. aug. 19. 14:50
 6/16 anonim ***** válasza:

"Milyen indiánokról beszélsz?"

http://www.youtube.com/watch?v=LDPfGQk949Q

"Peruban nem is éltek soha se indiánok..."

Egy kis művelődés sosem árthat.

[link]

2013. aug. 19. 14:55
 7/16 anonim ***** válasza:
Peru területén az Inkák éltek. Machu Picchu!
2013. aug. 19. 14:58
 8/16 anonim ***** válasza:
A Perui-Indiánok, meg Miskolcon...
2013. aug. 19. 15:06
 9/16 A kérdező kommentje:
Hagyjuk abba az Offolást..inkább folytassuk az UFOS témát...Elvégre ez a topic arról szól..
2013. aug. 19. 15:08
 10/16 anonim ***** válasza:
Miért offolás kitalálni, hogy mi történt? Miért offolás az "Ezek UFO-k voltak?" kérdésre nemmel válaszolni, sőt még azt is megmondani, hogy merre kell keresgélned?
2013. aug. 19. 15:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!