Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 14 éves gyerek vagyok, és...

14 éves gyerek vagyok, és kur. ára félek az ufóktól. Megnyugtatnátok hogy nem fognak elrabolni? Anyukám mondja fojton hogy őt elrabolták, és rohadtul félek:S

Figyelt kérdés
és a szellemektől is, főleg így este tájt, és nincs itthon senki:S HELP!
2013. aug. 13. 21:24
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
kapcsold fel a villanyt. és nyugodj meg, mert csak nagyon kevés esély van rá, hogy valaki most is rád leselkedik, és csak a jó alkalomra vár, hogy elkapjon.
2013. aug. 13. 22:51
 22/38 anonim ***** válasza:

öööö... a válaszban azt írtam, hogy főleg gyerekként a fontos. Ez nem zárja ki, hogy a felnőttek is így érezzenek.

Én már jóval idősebb vagyok nálad és még mindig félek a sötétben egyedül. Mindig próbáltam magamban tudatosítani, hogy alaptalan a félelmem. Akkor volt a legrosszabb, ha valami "beteg" témát találtam, amikről képet is találtam (mondjuk a harlequin-kór). De a betörőktől is féltem.

Most már a cica megvéd én pedig nem gondolok ilyen butaságokra.

Még valami az elrablásos témával kapcsolatban: Ne ezen járjon a fejed, mert végül realizálni fogod magadnak, ilyenekről fogsz álmodni.

2013. aug. 13. 22:57
 23/38 anonim ***** válasza:
NNa: nem fognak elrabolni! :) Tegyél be valami jó, nyugtató zenét! pl: http://www.youtube.com/watch?v=I-6q8_nrTUA
2013. aug. 13. 23:47
 24/38 anonim ***** válasza:
Nyugi, az elrabolt emberek mindig épségben előkerülnek, az ügyesebbek pedig még egy vagon pénzt is keresnek a történetükön.
2013. aug. 13. 23:57
 25/38 anonim ***** válasza:
54%
A Reptoidok leginkább a 14 éveseket szeretik beszondázni. Sokszor használják rajtuk a Horkoloidoknak gyártott galaktikus vibrátorokat is. Most hogy feltetted a kérdést már hamar meg fognak találni IP cím alapján. A gyakorikérdéseket nagyon sok reptoid olvassa.
2013. aug. 14. 02:06
 26/38 anonim válasza:
Velem is ez van.De tereld el az ilyen gondolatokat.Hallgass zenét,olvass a neten vagy könyvben valamit aminek nincs köze ehhez a témához.Nálam általában ez beválik.
2013. aug. 14. 13:50
 27/38 anonim ***** válasza:
10%
ufok léteznek
2013. aug. 14. 14:19
 28/38 anonim ***** válasza:
37%
ahogy olvastam a kommentjeidet, kedves kérdező, egyértelműen lejött, hogy az agyi szinted átlagos. 14 évesen hogy beszélsz? és amúgy biztos, hogy léteznek idegen életformák, de nem hinném, hogy pont téged akarnának elrabolni, hogy az emberi agyat tanulmányozzák... és egyébként ha belegondolsz, ha létezik egy másik illetve párhuzamos univerzum, akkor ők ugyanolyan érdeklődőek lehetnek, nem pedig támadóak, mint mi. anyukád nem tudom mit szívhatott, de ha az ufók elrabolták volna, arról már tudna a NASA. és a szellemektől meg nem kell félni, mert a nagy része ártalmatlan, inkább örülj, hogy nem vagy egyedül.
2013. aug. 14. 14:31
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj, csak olyanokat rabolnak el akiknek van agyuk hogy azon kísérletezzenek. Szóval téged ez a veszély nem fenyeget!
2013. aug. 14. 17:21
 30/38 anonim ***** válasza:
0%

Itt mindenki hülyeségeket beszél!

Valójában nyüzsögnek az idegenek a légtérben,és ez már köztudott,csak épp elhallgatott tény.

De hogy mégjobban dezinformálttá tegyék a képet,a néha néha kiszivárgó dolgokat is elhülyítik!

Például 1995.júliusában eltűnt 3 fiatal.

Az egészet letudták egy balul sikerült táborozásnak.

A valóságban idegenek rabolták el őket.Na de a kiszivárgást is elferdítették a beépített emberek,mert az UFO hívők nagyerésze azt mondta hogy csak vizsgálsati célból vitték el őket,és teljesen humánusan tartják őket fogva.

Ez nem igazt.Az összes elrablásnak csupán 3%-áról derül ki hogy mi is történt (hát igen,az amcsik jól eltussolják a valóságot...) ,de ami kiderül az borzalmas.

Kegyetlen pszichológiai és fiziológiai teszteknek vetik alá az alanyokat.Ezt a néhány visszatérőből tudjuk,akiket direkt visszaszoktatási céllal engednek vissza.

Mi tényleg csak egerek vagyunk a laborban...

Bárkit,bár,milyen alapon elrabolhatnak ,és amit edig megtudtunk a technológiájukról,azalapján bármikor.

Olxan álcázó,és manőverező technológiájuk van,hogy senki nem látná ha ma eltűnnék,vagy te eltűnnél kérdező.

A tesztek mint már mondtam pszichológiai és fiziológiai témájúak.

A pszichológiaiak olyanok szoktak lenni mint hogy mekjkora a fájdalombírása az egyénnek,mekkora az akaratereje,milyen gyorsan hoz meg egy egy döntést.Néhány 10-20 éves beszámolóból olyanok is kiderülnek (természetesen ezek az emberek ma már leinformálhatatlanok) hogy le kellett csapnia az illetőnek a saját ujjait egyenkjént valami éles eszközzel.Közben a fején lévő diódák érzékelték az agyterületek ingereit.

Fiziológiai kísérleteknél meg direkr altatás nélkül boncolják fel az illetőket.Ezek soha nem kerülnek elő,pusztán a mellettük fekvő egyéntől tudjuk a látottakat,akit valamiért visszaengednek.

Olyan elképzelések is vannak hogy valakiket még csecsemő korukban elrabolnak,és egy beépített emberpár mellett nőnek fel.Aztán így tanulmányozzák őket,esetenként gyermekgyilkosságot is elkövetnek,hogy lássák a tesztalany utolsó gondolatait,tetteit.

Ez mind tanulmányozás,és igaz.Szóval jól teszed ha félsz kérdező!

2013. aug. 14. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!