14 éves gyerek vagyok, és kur. ára félek az ufóktól. Megnyugtatnátok hogy nem fognak elrabolni? Anyukám mondja fojton hogy őt elrabolták, és rohadtul félek:S
öööö... a válaszban azt írtam, hogy főleg gyerekként a fontos. Ez nem zárja ki, hogy a felnőttek is így érezzenek.
Én már jóval idősebb vagyok nálad és még mindig félek a sötétben egyedül. Mindig próbáltam magamban tudatosítani, hogy alaptalan a félelmem. Akkor volt a legrosszabb, ha valami "beteg" témát találtam, amikről képet is találtam (mondjuk a harlequin-kór). De a betörőktől is féltem.
Most már a cica megvéd én pedig nem gondolok ilyen butaságokra.
Még valami az elrablásos témával kapcsolatban: Ne ezen járjon a fejed, mert végül realizálni fogod magadnak, ilyenekről fogsz álmodni.
Itt mindenki hülyeségeket beszél!
Valójában nyüzsögnek az idegenek a légtérben,és ez már köztudott,csak épp elhallgatott tény.
De hogy mégjobban dezinformálttá tegyék a képet,a néha néha kiszivárgó dolgokat is elhülyítik!
Például 1995.júliusában eltűnt 3 fiatal.
Az egészet letudták egy balul sikerült táborozásnak.
A valóságban idegenek rabolták el őket.Na de a kiszivárgást is elferdítették a beépített emberek,mert az UFO hívők nagyerésze azt mondta hogy csak vizsgálsati célból vitték el őket,és teljesen humánusan tartják őket fogva.
Ez nem igazt.Az összes elrablásnak csupán 3%-áról derül ki hogy mi is történt (hát igen,az amcsik jól eltussolják a valóságot...) ,de ami kiderül az borzalmas.
Kegyetlen pszichológiai és fiziológiai teszteknek vetik alá az alanyokat.Ezt a néhány visszatérőből tudjuk,akiket direkt visszaszoktatási céllal engednek vissza.
Mi tényleg csak egerek vagyunk a laborban...
Bárkit,bár,milyen alapon elrabolhatnak ,és amit edig megtudtunk a technológiájukról,azalapján bármikor.
Olxan álcázó,és manőverező technológiájuk van,hogy senki nem látná ha ma eltűnnék,vagy te eltűnnél kérdező.
A tesztek mint már mondtam pszichológiai és fiziológiai témájúak.
A pszichológiaiak olyanok szoktak lenni mint hogy mekjkora a fájdalombírása az egyénnek,mekkora az akaratereje,milyen gyorsan hoz meg egy egy döntést.Néhány 10-20 éves beszámolóból olyanok is kiderülnek (természetesen ezek az emberek ma már leinformálhatatlanok) hogy le kellett csapnia az illetőnek a saját ujjait egyenkjént valami éles eszközzel.Közben a fején lévő diódák érzékelték az agyterületek ingereit.
Fiziológiai kísérleteknél meg direkr altatás nélkül boncolják fel az illetőket.Ezek soha nem kerülnek elő,pusztán a mellettük fekvő egyéntől tudjuk a látottakat,akit valamiért visszaengednek.
Olyan elképzelések is vannak hogy valakiket még csecsemő korukban elrabolnak,és egy beépített emberpár mellett nőnek fel.Aztán így tanulmányozzák őket,esetenként gyermekgyilkosságot is elkövetnek,hogy lássák a tesztalany utolsó gondolatait,tetteit.
Ez mind tanulmányozás,és igaz.Szóval jól teszed ha félsz kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!