Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 14 éves gyerek vagyok, és...

14 éves gyerek vagyok, és kur. ára félek az ufóktól. Megnyugtatnátok hogy nem fognak elrabolni? Anyukám mondja fojton hogy őt elrabolták, és rohadtul félek:S

Figyelt kérdés
és a szellemektől is, főleg így este tájt, és nincs itthon senki:S HELP!
2013. aug. 13. 21:24
1 2 3 4
 11/38 Shai-Hulud ***** válasza:
Féljél nyugodtan. Aki lexarja a korhatáros karikát, az csak féljen. Megérdemli.
2013. aug. 13. 22:19
 12/38 A kérdező kommentje:
jóóó akkor nemszarom le. de mit tegyek?
2013. aug. 13. 22:21
 13/38 anonim ***** válasza:
33%

Gondolom a szüleid mennyire törődnek veled...

És pár atyai pofonba még nem halt bele senki, de legalább rende tenne.Ahogy plazma mondta elkurvult a világ.

2013. aug. 13. 22:23
 14/38 A kérdező kommentje:
nem tenne jót, és az apám SOHA nem ütött meg, és nem is fog... de ha akarsz akkor gyere és fenekelj el, úgyis egyedül vagyok, és amúgyis kiakartam próbálni :D
2013. aug. 13. 22:25
 15/38 A kérdező kommentje:
demost komolyan mitcsináljak?
2013. aug. 13. 22:26
 16/38 anonim ***** válasza:

Gondolom a szüleid mennyire törődnek veled...

És pár atyai pofonba még nem halt bele senki, de legalább rendet tenne a buta kis fejedben.

2013. aug. 13. 22:26
 17/38 A kérdező kommentje:
megírtam hogy nem akarom h verjenek, és a szüleim nem is fognak verni... zal sajnálom h neked szar gyerekkorod volt, pofozgattak, de hát ezvan.
2013. aug. 13. 22:28
 18/38 anonim ***** válasza:

Olvasd el:

Carl Sagan: Korok és démonok

Anyukádnak is ajánlom. A fél könyv olyan esetekről szól, mint az övé/tied.

Többek között arról is szó van benne, hogy régen, amikor az emberek még nem fantáziáltak földönkívüliekről, mindenféle démonokat láttak.

Most már kinőttük ezt a korszakot, jöttek a földönkívliek.

Amikor még a Hold volt a divatban, akkor holdlakók voltak.

Amikor a Mars, a marslakók.

Egészen addig jöttek a Vénuszról emberkék, míg ki nem derült, hogy a Vénusz lakhatatlan.

És így tovább.

És még sok más érdekesség is.

Ha érdekel, nekem is voltak realisztikus álmaim hasonló témában, de felülemelkedtem rajtuk.

A sötétben még most is félek egyedül. Ennek szimplán evolúciós oka van, mert veszélyes volt egyedül kódorogni az éjszakában, főleg gyerekként. Az a gyerek, aki nagyon bátor volt, talán nem is jött többé haza. A lakásban vannak fura zajok, de azok mindig is vannak, de csak akkor veszem őket észre, ha nincs kire figyelnem. Érdekes, mióta megvan a cicám, nem tűnik fel semmi furcsa, pedig van, amikor egyedül fekszem le aludni.

És még valami az ufókról. Néhány éve olvastam egy ufójelentésről a városomban. Egy fényes, az irányát gyorsan változtató tárgyról volt szó. Én is láttam, de más szemszögből, mint a hiszékeny alanyok. Egy fiatal pár mellettem eregette a ballonokat az éjszakába. A dátum, az irány, az idő megegyezett a cikkben levőkkel.

2013. aug. 13. 22:30
 19/38 A kérdező kommentje:
köszi akkor ezek szerint lehet nem léteznek. ez a gyerekes dolog oké, de én már 14 vagyok, nem olyan gyerek, régen műár felnőttnek számítottam volna, és úgyis kezeltek volna.... ez a 18 ez csak mostani dolog.
2013. aug. 13. 22:35
 20/38 A kérdező kommentje:
de mégis fosok.
2013. aug. 13. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!