14 éves gyerek vagyok, és kur. ára félek az ufóktól. Megnyugtatnátok hogy nem fognak elrabolni? Anyukám mondja fojton hogy őt elrabolták, és rohadtul félek:S
Gondolom a szüleid mennyire törődnek veled...
És pár atyai pofonba még nem halt bele senki, de legalább rende tenne.Ahogy plazma mondta elkurvult a világ.
Gondolom a szüleid mennyire törődnek veled...
És pár atyai pofonba még nem halt bele senki, de legalább rendet tenne a buta kis fejedben.
Olvasd el:
Carl Sagan: Korok és démonok
Anyukádnak is ajánlom. A fél könyv olyan esetekről szól, mint az övé/tied.
Többek között arról is szó van benne, hogy régen, amikor az emberek még nem fantáziáltak földönkívüliekről, mindenféle démonokat láttak.
Most már kinőttük ezt a korszakot, jöttek a földönkívliek.
Amikor még a Hold volt a divatban, akkor holdlakók voltak.
Amikor a Mars, a marslakók.
Egészen addig jöttek a Vénuszról emberkék, míg ki nem derült, hogy a Vénusz lakhatatlan.
És így tovább.
És még sok más érdekesség is.
Ha érdekel, nekem is voltak realisztikus álmaim hasonló témában, de felülemelkedtem rajtuk.
A sötétben még most is félek egyedül. Ennek szimplán evolúciós oka van, mert veszélyes volt egyedül kódorogni az éjszakában, főleg gyerekként. Az a gyerek, aki nagyon bátor volt, talán nem is jött többé haza. A lakásban vannak fura zajok, de azok mindig is vannak, de csak akkor veszem őket észre, ha nincs kire figyelnem. Érdekes, mióta megvan a cicám, nem tűnik fel semmi furcsa, pedig van, amikor egyedül fekszem le aludni.
És még valami az ufókról. Néhány éve olvastam egy ufójelentésről a városomban. Egy fényes, az irányát gyorsan változtató tárgyról volt szó. Én is láttam, de más szemszögből, mint a hiszékeny alanyok. Egy fiatal pár mellettem eregette a ballonokat az éjszakába. A dátum, az irány, az idő megegyezett a cikkben levőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!