Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szkeptikus és Ufó kutató...

Szkeptikus és Ufó kutató közötti beszélgetés. Szerintetek is így van?

Figyelt kérdés

Szkeptikus és ufó kutató beszélgetése:

-Nincsenek itt földönkívüliek, ufók, badarság az egész, mutass róla fotót!

-Tessék itt egy fotó * mutatja*

-Ó ez túl homályos, pixeles, ufókról miért nem készül jó minőségű fénykép? Olyat mutass!

-Tessék itt egy jó minőségű, tisztán kivehető kép *mutatja*

-Ó de hát ez semmit sem ér, mert meglehet csinálni PS-be, mutass videót!

-( Akkor minek kérsz ilyet ha úgyis ráfogod hogy kamu?) Tessék itt a videó amit kértél!

- Ó de hát ez simán kamu, mert ilyet már tudnak csinálni, a filmekben is sokkal jobb effektekkel már...

-( Véletlenül se jusson eszedbe hogy azt profik csinálják csapatokban, nem pedig egy kocka a laptopja előtt, de jó.. természetesen mindig jön az "5 perc alatt megcsinálom én is szerkesztőbe " szöveg, de mégsem mutattak még egy ilyet sem aki ezt állítja)

-Mutass nekem szemtanúkat!

- Tessék, 500 állampolgár.

-Miért mindig csak 10-es IQ-jú emberek látnak ufókat? Miért nem valami magasabb beosztású ember?

-Nem értem, mi köze van az IQ-hoz egy jelenség megfigyelésével kapcsolatban. A megállapításod téves. Vannak ilyen emberek: katonák, űrhajósok, rendőrök, pilóták, stb.

-Ó ezek csak pletykák, meg kamu írások, biztos kiforgatták a szavát vagy sosem mondott ilyet!

-*Megmutatja a vele készített VIDEÓ interjút*

-Ó de hát ezek hazudhatnak, meg nemnormálisak, szellemileg visszamaradottak, ja és pénzért csinálják MINDIG, egy kivétel sem lehet!

-Tök jó hogy nem normális rendőreink és katonáink vannak akik az államot védik és fegyvert adnak a kezükbe, valamint az űrhajós is csak addig nemzeti hős, amíg nem beszél ufókról, utána már dilinyós...kérted az embereket, tessék hát megmutattam őket, igenis nagyon sokan vannak. Igen csak gyenge érv mindenkire ráverni a pénzért csinálja dumát.

-Jó, majd ha az amerikai elnök bejelenti akkor elhiszem!

MAGYARUL: Akármit mutathatsz egy szkeptikusnak, fölösleges. :) Mindenbe bele fog kötni. Ha adsz neki olyat amit kér, abba is beleköt. Hányszor olvastam, hogy ménem valami "fejes" beszél az ufókról, aztán jött a hír egy miniszterről, aki fejes, de érdekes módon ezt sem fogadták el hogy "jajj hazudik!". De lemerném fogadni, hogy ha Obama jelentené be, akkor is belekötne hogy " alá van mondva a szöveg, nem eredeti, ez kamu, ez csalás, pénzért csinálja ,jéé már obama is hülye lett?" stb. :DDDD

Azt azért elárulná valaki, hogy mi haszna van egy olyan embernek a dologból, aki elmegy egy kutató szervezethez, elmondja a történetét, de kéri hogy ne mondják el senkinek, ne közöljék a nevét és adatait, csak rögzítsék az esetet és pénzt sem kért érte és csak tudni szeretné mi történt, minek volt a szemtanúja?

2013. aug. 4. 19:58
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező te ennyire hülye vagy, vagy direkt csinálod?

Bár ezután a csodás fordítás ("Transzlunáris befecskendzés") után nem kérdés, hogy agy károsult vagy.

Mivel nyilvánvalóan angol tudásod nincs, ezért az általam linkelt videó sem segíthetett, hogy az agyad fogaskerekei beinduljanak, ezért leírom szépen mesésen magyarul, hogy te is felzárkózz a normális emberek közé.

Egyszer volt, hol nem volt, az egyszerűbb emberek felfogóképességén túl, volt egyszer egy S-IVB fokozat. Magányosan mendegélt a sötét űrben, amikor egyszer csak levált róla a CSM. Ekkor az S-IVB nagyon megijedt, és szétnyitotta azt a négy részből álló burkolatot, ami az LM-et védte, és a CSM-et tartotta felszállás közben. Mivel rájött, hogy ezekre amúgy nincs szüksége, ezért ezeket leoldotta. Ekkor a galád CSM fogta magát és megfordult, hogy kiharapja az S-IVB-ből az LM-et. Miután ez megtörtént, az S-IVB már teljes pánikba esett, és a tartalék hajtóművét használva eliszkolt, magára hagyva a CSM-LM párost, és négy burkolólapot. Ők öten tovább vándoroltak a Hold felé, ugyanazon a pályán, majdnem karöltve egészen addig a pontig, amíg a CSM-LM duó úgy döntött, hogy inkább marad a Holdnál. Mivel a négy panelnek nem voltak hajtóművei, ezért nem tudtak lefékezni, hogy tovább kísérjék a CSM-LM-et, ehelyett visszatértek a Földre, és szörnyű kínok között elégtek a légkörben.

Röviden az egyik burkolatot látták, ami levált a rakétafokozatról. Mivel a leválás hamarabb történt, minthogy a rakétafokozat maradéka pályát módosított volna, ezért a négy burkolati elem a CSM-LM-el egy pályán haladva száguldott a Hold felé.

A sok maszlagot meg végképp nem értem, minek raktad a hozzászólásodba, csak még idiótábbnak tűnsz tőle.

2013. aug. 9. 00:44
 32/42 A kérdező kommentje:

Idióta vagy te és beképzelt, el ne dobd az agyad magadtól :)

Ha esetleg még megvan vagy már önteltségedtől elhagytad valahol.

2013. aug. 9. 01:57
 33/42 anonim ***** válasza:
Nos, kedves kérdező, utolsó hozzászólásod után még az egyébként lelkes UFO-hívők is meggondolják, hogy akarnak-e veled egy táborba tartozni.
2013. aug. 9. 11:45
 34/42 A kérdező kommentje:

Nos kedves Miquel én csak azt írtam le amit a 69%-os rám mondott. Ok nélkül nem írok senkire ilyeneket, de ezekkel a szavakkal ő támadott rám. Ennyit erről.

"hülye vagy" " idióta vagy". Fogadja gratulációmat.

Úgyhogy előbb olvasd a kommentet, utána szólj le engem.

2013. aug. 9. 17:00
 35/42 anonim ***** válasza:
45%

Nem támadtam rád, egyszerű tényeket közöltem, amit bárki megállapíthat rólad, ha elolvassa amiket írtál.

Ezt felfoghattad volna tanulságként, és megpróbálhattál volna változtatni magadon, ehelyett csak még szánalmasabb lettél.

2013. aug. 9. 17:18
 36/42 A kérdező kommentje:

Attól még nem leszek szánalmas, mert bizonyos emberekkel nem értek egyet.

Pro- és kontra vita megy mindkét oldalról ha nem vetted volna észre. Érdekes módon valaki hülye és idiótázás nélkül is letudja írni a mondandóját.

Az első 2-3 oldalon is ha valaki kérdezett ÉRTELMESEN, akkor ÉRTELMESEN is válaszoltam neki és hosszasan elbeszélgettünk.

DE ha valaki hülyézik és idiótázik, ne várja már hogy barátilag megveregessem a vállát.

2013. aug. 9. 17:21
 37/42 anonim ***** válasza:
Valami félreértésed van a pro és kontra érvek tekintetében, mert eddig ilyet itt nem láttam még.
2013. aug. 9. 17:37
 38/42 anonim ***** válasza:

Egy vitában az egyik fél felfogja és átgondolja a másik érveit. Te ilyet biztos nem tettél, mert miután először megemlítettem a burkolólapot, azután te még mindig a rakétafokozat nagyobb darabjával dobálóztál, vagyis nem fogtad fel amit írtam.

Ezután nyugodtan feltételezhető rólad, hogy nem vagy okos. Szánalmassá pedig az tesz, hogy el se ismered, hogy tényleg buta voltál.

Pedig ha azt mondtad volna, hogy bocsi, elnéztem, csak átfutottam a szöveget, akkor most nem kételkedne senki az iq-dban.

Baráti hozzáállást pedig nem várok el, nem tudom ezt honnan vetted. Felőlem úgy fröcsögsz rólam ahogy akarsz, úgy is alaptalan lesz az egész, vagyis nem fog különösebben zavarni.

2013. aug. 9. 17:47
 39/42 A kérdező kommentje:

Engem aztán nagyon érdekel hogy most valaki kételkedik az IQ-mban avagy sem :DDDD

" Felőlem úgy fröcsögsz rólam ahogy akarsz, úgy is alaptalan lesz az egész," Te tetted ezt meg. Aki idiótázza és hülyézi a másikat, az sem lehet túl IQ fighter ember, hanem inkább gyerekes dolog.

Érdekes módon Pedroval nem értettem egyet, és 2-3 kommentben elvitáztunk, mégsem jött dobálózni hogy "jajj hülye vagy " és én sem mondtam neki ugyanezt.. Na látod, ez a különbség.

2013. aug. 9. 17:56
 40/42 anonim ***** válasza:

Hihetetlen hogy még most se érted.

Nem azzal van a baj, hogy nem értesz egyet, hanem hogy nem fogod fel a másik érvelését, jelen esetben teljesen figyelmen kívül hagytad, hogy megemlítettem a burkolólapot, egy érvet nem hoztál fel ellenne, hanem helyette elkezdtél írni mindenféle más dologról.

Röviden mellébeszéltél, mert nem tudod cáfolni a dolgot.

2013. aug. 9. 18:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!