Szkeptikus és Ufó kutató közötti beszélgetés. Szerintetek is így van?
Szkeptikus és ufó kutató beszélgetése:
-Nincsenek itt földönkívüliek, ufók, badarság az egész, mutass róla fotót!
-Tessék itt egy fotó * mutatja*
-Ó ez túl homályos, pixeles, ufókról miért nem készül jó minőségű fénykép? Olyat mutass!
-Tessék itt egy jó minőségű, tisztán kivehető kép *mutatja*
-Ó de hát ez semmit sem ér, mert meglehet csinálni PS-be, mutass videót!
-( Akkor minek kérsz ilyet ha úgyis ráfogod hogy kamu?) Tessék itt a videó amit kértél!
- Ó de hát ez simán kamu, mert ilyet már tudnak csinálni, a filmekben is sokkal jobb effektekkel már...
-( Véletlenül se jusson eszedbe hogy azt profik csinálják csapatokban, nem pedig egy kocka a laptopja előtt, de jó.. természetesen mindig jön az "5 perc alatt megcsinálom én is szerkesztőbe " szöveg, de mégsem mutattak még egy ilyet sem aki ezt állítja)
-Mutass nekem szemtanúkat!
- Tessék, 500 állampolgár.
-Miért mindig csak 10-es IQ-jú emberek látnak ufókat? Miért nem valami magasabb beosztású ember?
-Nem értem, mi köze van az IQ-hoz egy jelenség megfigyelésével kapcsolatban. A megállapításod téves. Vannak ilyen emberek: katonák, űrhajósok, rendőrök, pilóták, stb.
-Ó ezek csak pletykák, meg kamu írások, biztos kiforgatták a szavát vagy sosem mondott ilyet!
-*Megmutatja a vele készített VIDEÓ interjút*
-Ó de hát ezek hazudhatnak, meg nemnormálisak, szellemileg visszamaradottak, ja és pénzért csinálják MINDIG, egy kivétel sem lehet!
-Tök jó hogy nem normális rendőreink és katonáink vannak akik az államot védik és fegyvert adnak a kezükbe, valamint az űrhajós is csak addig nemzeti hős, amíg nem beszél ufókról, utána már dilinyós...kérted az embereket, tessék hát megmutattam őket, igenis nagyon sokan vannak. Igen csak gyenge érv mindenkire ráverni a pénzért csinálja dumát.
-Jó, majd ha az amerikai elnök bejelenti akkor elhiszem!
MAGYARUL: Akármit mutathatsz egy szkeptikusnak, fölösleges. :) Mindenbe bele fog kötni. Ha adsz neki olyat amit kér, abba is beleköt. Hányszor olvastam, hogy ménem valami "fejes" beszél az ufókról, aztán jött a hír egy miniszterről, aki fejes, de érdekes módon ezt sem fogadták el hogy "jajj hazudik!". De lemerném fogadni, hogy ha Obama jelentené be, akkor is belekötne hogy " alá van mondva a szöveg, nem eredeti, ez kamu, ez csalás, pénzért csinálja ,jéé már obama is hülye lett?" stb. :DDDD
Azt azért elárulná valaki, hogy mi haszna van egy olyan embernek a dologból, aki elmegy egy kutató szervezethez, elmondja a történetét, de kéri hogy ne mondják el senkinek, ne közöljék a nevét és adatait, csak rögzítsék az esetet és pénzt sem kért érte és csak tudni szeretné mi történt, minek volt a szemtanúja?
"Sok fotó van amin megállapították számítógépes elemzésekkel is, hogy az a tárgy nem CGI, tényleg ott van, meghatározták a méretét stb."
Én szkeptikus vagyok, de próbálok nyitott lenni. Tudnál egy ilyen képet linkelni?
Nem olvastam el a válaszokat, úgyhogy lehet volt már példaként, de ezt a szar példát ugyanúgy rá lehet húzni azokra, akik a holdra szállásban kételkednek, és az pedig a te fajtád, kedves kérdező.
Mutatsz képest azt mondja hamis, mutatsz videót azt mondja hamis, fellövöd a holdra azt mondja nem is ott vagyunk...
Egyszóval ezzel az idióta kérdéssel nem vitted egy centivel se előrébb az alapvitát. Ha te ezt valamiféle igazolásnak szántad, akkor neked súlyos tudáshiányod van a retorikában.
Ezt a Los Angeles videó is eléggé sántít.
Amikor két reflektor világítja meg a cuccost, akkor látszik, hogy a reflektorok fénye áthalad rajta minden gond nélkül. Később meg felfogja vagy 8 reflektor fényét is.
Ráadásul amikor csak kettő világítja meg, látszik, hogy semmit nem nyel el a reflektorok fényéből, mégis úgy világít, mintha napfényben fürödne. Akkor egyáltalán minek kellett volna kivilágítani, ha már önmagában világítania kellett a felvétel szerint?
Utolsó neked van tudáshiányod, ugyanis a kutya sem kételkedik a Holdraszállásban, ilyet nem tudom hol olvastál.
Max. olyanokat mondanak hogy van pár hamis kép meg amit műteremben készítettek ( amiről be is bizonyosodott, hogy igaz), de mindenki tudja, hogy a Holdraszállás megtörtént :)
"Én szkeptikus vagyok, de próbálok nyitott lenni. Tudnál egy ilyen képet linkelni?"
Ott van amit 19-es írt a Los Angeles-i csata. Nézd meg, az máig hiteles fotó.
1952 julius Salem. Rengetegen látták. Máig hiteles, a rendőrség is foglalkozott vele.
1950 Ontario, ezt is a vadiúj gépekkel elemezték, továbbra is ott van, nem pedig egy feldobott valami, a méretét is meghatározták, nincs itt damil sem, hogy tartaná valami. Paul Trent fotózta.
1958-as négyes fotó sorozat. Egy hajóról látták 100-an és ketten csináltak fotókat. Trininade szigetek.
1-2 oldalon persze minden ufó fotót hoaxnak sorolnak be, bármiféle magyarázat nélkül.
Persze majd előre várom hogy jujj hát ez photoshop és hasonlókat :) Örülök hogy egyeseknek csak rá kell nézni és már tudják is, de azok azért leírhatnák, hogy miből is jönnek rá :D
Íme egy asztronauta ufó videója, nem is akár kitől:
Ahhoz képest elég sok kérdés van a holdra szállással kapcsolatban, ráadásul azon oldalak, amikről a legtöbb UFO cikkeket linkelik itt, azokon is nagyrészt tagadják. Videó is rengeteg van, ahol "cáfolják".
Az meg hogy engem hívsz tudatlannak, amikor linkelgetsz mindent anélkül, hogy utánajárnál, elég vicces.
Bemutatlak az S-IVB-nek:
Képeknél látszik négy szétnyíló szárny, az egyik ilyet látták (ezek leváltak, amikor a landoló egységet kiszedték onnan). Gondolom nem sokat tudsz arról, hogyan is működnek űrben a dolgok, de ezek velük repültek addig, amíg a Holdnál pályát nem változtattak. Sőt, maga a rakétafokozat még ma is az űrben kering vígan, várva, hogy UFO-nak nézzék.
A videódban látható felvétel pedig hamis, ilyen videó nem került nyilvánosságra, lehet le se filmezték.
Videó van erről is:
Szerintem mindenki meteorológiai léggömböt és más természeti jelenséget pl gömbbillám meg vénusz lát ufónak. Lássátok az én esetemet is : http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__4676..
Én a Szaturnuszt láttam ufónak
26osnak:
1969-ben az Apollo-11 elsőként juttatott embert a Holdra, a repülések úgy zajlottak le, hogy a Föld körül a másfeledik keringés után, beütemezték a "Transzlunáris befecskendzés" folyamatot, ezzel kilőve a megkurtult rakétarendszert a Hold felé, jobban mondva a Hold elé...a vadász is a vad elé lő.
Ennél az utazásnál történt meg az a szokatlan jelenség amit csak most néhány éve mondhatott el Edwin Buzz Aldrin az egyik résztvevő, (a második ember a holdon), mely egy valódi, azonosítatlan tárgyról szól.
A sztori az, hogy az utolsó fokozat leválása után az űrhajórendszer eléri a maximális sebességét, és száguld a Hold felé, 2 nappal később figyelt fel az egyik űrhajós az ablakon át egy fényes valamire! Rákérdezett rádión át, hogy; --- -"Houston, hol az S IVB hozzánk képest?"
(S IVB az utolsó rakátafokozat neve) Majd Houston ezt mondta;
-"6000 tengeri mérföld- re mögöttetek! "
Volt lehetőségük távcsővel is megtekinteni; azt mondták rá, spirálos-gyűrűs szerkezetű és egy részén "L" formájú is volt...egyértelműen nem a rakéta része! És amúgy is, már túlontúl messze volt tőlük hogy kivehessék az igazi fokozat alakját.
miért nem lehetett az S IVB?
A NASA radarral holt pontosan le tudta mérni hol a fentebb említett S IVB fokozata Aldrinákhez képest. A Saturn V rakétának ez már csak a teteje volt, (azé a Saturn V rakétáé mely 111 méter magas volt, és 10 méter maximális szélességű a kilővés előtt)
Átmérője 6,6 méter volt, Hossza 17 méter, ....beláthatjuk, 6000 tengeri mérföldről képtelenség volt megpillantaniuk!
Egyébként még annyit, hogy ez az egység, mindössze 475 s ideig égett csak, maximálisan felgyorsítva az űrhajó amúgy is meglevő komoly sebességét.
És a slussz poén! Kb 5 éve, újra megtalálták az 1969 novemberében felküldött apollo-12 fokozatát; jelenleg is kinn kering, valahol a Vénusz és Föld közt. De ez a fentebb ismertetett nem az volt....de akkor mi??? Az Apollo expedíciók előtt, sem a NASA sem a szovjetek nem küldtek fel tömegesen ennyire messzire űreszközöket ami éppen az Apollo11-el együtt haladt volna Holdunk felé, akkoriban a Föld környezete eléggé "üres volt".
leszámítva persze néhány korábbi LUNA szovjet holdszondát, ezek többnyire kamikaze üzemmódban a holdban végezték...vagy szépen lelandoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!