Ez egy náci jármű lett volna, idegen mintára. Ezt nézd meg :)
Imádom, hogy mindig beszúr valaki egy tubés népbutító videót
Ezek többnyire álltudományos magyarázatokra alapozva osztják az észt!
Én meg imádom, hogy ha neked butaság, akkor miért nem javítod ki az elsőt és válaszolsz a kérdésre?
Egyébként kérdező Ez a Haunebu terv egyik vázlata. A nácik korong alakú repülőgépeket akartak készíteni. Hogy honnan jött az ihlet azt nem tudni. A terveket a '60-as évek elején találták meg és akadt az amcsik kezébe. Sok pletyka és mendemonda terjed erről a témáról, de a nácik nem tudtak sorozatgyártást kezdeni, mert nem volt rá idejük, majd ugye a háborúba végül ki is kaptak. Én is kétlem, hogy ezt legyártották volna sorozatba, mert akkor simán megnyerik a háborút. Én azt tudom elképzelni hogy a tervek megvoltak róla, és TALÁN, 1 prototípus elkészült. De ennyi. Még az amerikaiak se tudtak ilyet építeni 10-20 évvel később, pedig arról még hiteles és valódi filmfelvételek is vannak. Vagyis építeni tudtak, csak éppen nem úgy repült ahogy kéne.
"Hogy honnan jött az ihlet azt nem tudni."
Pedig tudni, és az ötlet egy elmebajos fizikusé. Ugye a radarhullámok a sík felületről párhuzamosan verődnek vissza.(tükröződés) A kerek felületről a hullámok (sugarak) szétverődnek a térben, és ily módon ezek a járművek láthatatlanok maradnak a radarok elött.
Bocsi, hogy kiegészítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!