Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Nektek milyen UFO- s élményete...

Nektek milyen UFO- s élményetek van?

Figyelt kérdés
Számtalanszor láttam már csésze aljakat z égen és szeretném meg kérdezni hogy nektek milyen ilyennel kapcsolatos élményetek van !! A válaszokat előre is köszönöm ( kérlek ne hülyeségeket írjatok )

#UFO #alliens
2013. júl. 5. 21:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Inkább a helyesírás szabályzattal vágyjál élményre :D.
2013. júl. 5. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:
TevagyazAttila?
2013. júl. 5. 22:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Engem el akartak rabolni a reptoidok meg a lumbulábiak hogy meg becstelenítsenek de elmenekültemmm :PPP
2013. júl. 6. 15:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Én meg ufó vagyok, tehát az én esetemben azt kéne kérdezni, hogy milyen élményeim voltak az emberekkel kapcsolatban...

És hát az a véleményem, hogy az embereknél idiótább értelmes lénnyel még sohasem találkoztam. :)

Már bocs, de először is, hogy nekünk csészealjunk van, csak az emberek találták ki, valójában a mi űrhajónk teknő, vagy gumikacsa alakú. Ha repülő teknőt, vagy repülő gumikacsát látsz az égen, akkor sem kell félned, mert már elegünk van az emberekből, csak kifogyott az üzemanyag és nem tudunk hazamenni... azt hiszem hamarosan kitörlöm a saját memóriámat...

(és ez nem hülyeség)

2013. júl. 6. 18:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Mondtam és kértem hogy ne hülyeségeket írjatok . És ne kitalált történetekkel vágjatok fel !! Egy normális ember sem létezik aki képes olyant kommentálni ami nem szégyeníti meg ezt az oldalt !!
2013. júl. 10. 22:32
 6/6 anonim válasza:
Nekem olyan foltok voltak a lábamon mintha cigicsikket nyomtak volna oda, de 100% hogy ilyen nem történt. A bőrgyógyász még sosem látott ilyet, elmentünk egy másikhoz és azt mondta biztos ufók voltak... Ennyi az össz ami történt. XD
2013. júl. 11. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!