Ha gyarmatosítanánk egy bolygót, ahol kőkorszaki szintű lények élnének, hogy viszonyulnál hozzájuk?
Milyen jogokat adnál nekik ? Elpusztítanád őket ? Rabszolgaként kezelnéd ? Vagy a mi jogaink illetnék meg őket ? Hogy vélekedsz erről ?
OM
No látod! Ezért nem tart még az emberiség ott tudásban, fejlődésben, hogy eljusson más, olyan bolygókra is, ahol élő lények vannak.
Mert abban a percben a leigázás, vagy a kiírtás, és hasonló dolgok járnak a fejében!
És addig, amíg ezen felül nem tudunk emelkedni, amíg el nem tudjuk fogadni, hogy engedni kell a másikat is a maga módján élni, és nem kell beavatkozni mindenbe, hát addig maradunk is itt.
Ill. nem biztos, hogy maradunk, mert könnyen meglehet, hogy hamarosan saját magunkat is, a földdel együtt pusztítjuk el.
"felébredtem"Ill. nem biztos, hogy maradunk, mert könnyen meglehet, hogy hamarosan saját magunkat is, a földdel együtt pusztítjuk el."
Na ebben van igazság.
"felébredtem"Ill. nem biztos, hogy maradunk, mert könnyen meglehet, hogy hamarosan saját magunkat is, a földdel együtt pusztítjuk el."
Na ebben van igazság.
"És addig, amíg ezen felül nem tudunk emelkedni, amíg el nem tudjuk fogadni, hogy engedni kell a másikat is a maga módján élni"
Ez maga az ostobaság, még segítsük is a konkurenciát ?! Én azon a véleményen vagyok, hogy kordában kell őket tartani rabszolgaként, nem szabad hagyni hogy fejlődjenek, mert könnyen ellenünk fordulhatnak .
... könnyen ellenünk fordulhatnak! ???
Mi a fenének mentél oda? Az ő szemükben, te a föld-lakó, csak betolakodó, idegen lény vagy! Ha nem akarod, hogy bántsanak, ne háborgasd őket, ne menj az ő portájukra és akkor majd nem fordulnak ellened!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!