Mi a véleményetek erről a nőről és hogyan viszonyulnál hozzá?
2011. ápr. 4. 20:03
2/10 anonim válasza:
Ugyanolyan véleményem van mint a kedves elsőnek:)
És nem is szép.Hát nemtom.Egy kis p*csa,aki semmit nem csinált mégis olyan nagy valaki.Még ha fizetnének akkor se kellene szerintem senkinek,csak szexre.
3/10 anonim válasza:
Teljes mértékben kihasználja a testi adottságait amik nagyon szépek.Sztem pénz nélkül is rengeteg embernek kéne.
4/10 anonim válasza:
Utolsó,milyen testi adottságaira gondolsz?
Mert ennek a nőnek mindene mű...
5/10 anonim válasza:
őő ki mondta neked, hogy ez az ideál??? Az ismeretségemből egy fickót nem tudnék mondani, akinek tetszene.
6/10 anonim válasza:
kis szajha de utálom az ilyeneket,de gondolom az asztalra nem tett le sok mindent a mütétek maradtak neki.
7/10 anonim válasza:
Húúú de álszentek vagytok senkinek nem jön be na persze azért megy neki ilyen rosszul.Két oldalról kapja ő a pénzt dj kedésből meg a fotózásokból így szép megélni!!
8/10 anonim válasza:
De most akkor ez a Voksán Virág, vagy ki? Az első videó húsz másodpercét néztem meg csak, mert nem is ér többet ez a nő. Vagy ezeket klónozzák, és ezért vagyok így eltévedve? Mindegy. Szerintem olyan mint egy ufó.
9/10 anonim válasza:
Én undorodom ettől a nőtől, úgy, ahogy van.
De bejött neki az élet, na.
10/10 anonim válasza:
Gyönyörű nő hibátlan test tökéletes!! Sok a női hozzászoló... vagy a meleg férfi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!