Buszon ülök. Egy csillag sincsen még az égen, csak egy nagyon fényes csillagnak tűnő valami. Néztem egy percig, és hirtelen eltűnt. Nem tudom mi lehetett az?
Figyelt kérdés
Nagyon fura volt, és egyszerűen nem tudom mi lehetett az. Egyik pillanatról a másikra kihunyt a fény.2013. jún. 18. 21:22
1/8 anonim válasza:
Mert eltakarta egy felhő? Általában akkor nem látni a csillagokat éjjel, ha felhős az ég. Én sem látok egyet sem.
3/8 anonim válasza:
Két napja egy ragyás felhő sem talál ide, de pont most pont elborult. Reális.
4/8 anonim válasza:
Mert az sokkal reálisabb, hogy UFO-t látott a kérdező -.-
6/8 anonim válasza:
Bizony, műhold is lehetett. Nagyon fényesen tud némelyik csillogni, és pár másodpers alatt teljesen eltűnik. Vagyis nem tűnik el, csak már nem veri vissza a Nap fényét.
Ha rá akartok keresni: iridium flare.
7/8 anonim válasza:
én is láttam egyszer műholdat, először azt hittem, hogy egy UFO az, de utána jutott percekkel később eszembe, hogy műhód. Nagyon fura volt. Két másodpercig lehetett látni. Mire megmutattam volna apukámnak, addigra eltűnt :DDDD
8/8 anonim válasza:
lehetett meteor(hullocsillag) is , azokat csak rövid idejig látni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!