Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Napok óta az ablakomból...

Balbaszaur kérdése:

Napok óta az ablakomból figyelek egy "csillagot". De van egy furcsa jellemzője ennek a csillagnak, hogy villog érdekelne a véleményetek?

Figyelt kérdés
gondoltam rá h műhold vagy valami de nem tudom.És változik a helye pontosabban két pozícióban szokott lenni vagy magason vagy alacsonyan.

2013. ápr. 19. 21:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%

Azért látod úgy, hogy "villog", mert nagyon messze van és

a légköri oxigén okozza ezt a jelenséget, nem tudom jól elmagyarázni, régen olvastam ennek a tudományos magyarázatát, hogy miért látjuk úgy, mintha a csillagok villognának.

2013. ápr. 19. 22:16
 2/17 anonim ***** válasza:
60%
Sok csillag erőteljesen pulzál, nem olyan "egyenletes" fényű, mint a mi Napunk, és az általa megvilágított többi bolygó és a Hold.
2013. ápr. 19. 22:25
 3/17 anonim ***** válasza:
92%

talán a nemzetközi űrállomás az

arra ráillik, hogy mozgásban van

2013. ápr. 19. 22:27
 4/17 anonim ***** válasza:
52%
Meteurulógiai léggömb !
2013. ápr. 20. 00:16
 5/17 anonim ***** válasza:

A villogasat a legkor okozza, mert a csillag fenyet torzitja a Fold legkore es ugy latod mintha vibralna, villogna.

A helyzetvaltozast nem ertem, mi az hogy 2 pozicioban lathato? Egyszer csak elvandorol? Szerintem te 2 csillagot figyelsz, nem 1-et.

2013. ápr. 20. 06:22
 6/17 A kérdező kommentje:
5# szó szerint vándorol tegnap például kinéztem alacsonyan volt, majd rá egy fél órával már magason... és a villogás ugyan úgy meg volt nem volt két helyen.És kék,fehér néha egy pillanatra pirosan is szokott villogni.Szerintem egy műhold vagy állomás ahogy egyik kommentelő mondta is de akkor is furcsa nekem egy csöppet.Villogás oké de ez, hogy ennyit mozog.
2013. ápr. 20. 08:01
 7/17 anonim ***** válasza:
Biztos műhod.
2013. ápr. 20. 09:49
 8/17 anonim ***** válasza:
Én is szoktam látni. Azért villog, mert közeleg a szupernóva felé. Valószínűleg már rég felrobbant, csak hozzánk sokkal később ér el a fény, így még a vajúdás állapotában látjuk.
2013. ápr. 20. 11:20
 9/17 anonim ***** válasza:
Nem a légkör okozza a villogást, mert akkor a többi csillag is villogna.
2013. ápr. 20. 11:21
 10/17 A kérdező kommentje:
De akkor se tiszta ez hogy mozog , mert szinte biztos vagyok benne hogy két helyen szokott lenni egyszer itt egyszerr ott.
2013. ápr. 20. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!