Megfejtettem az ufók összeesküvés titkát? (tanulságos)
Egyik ismerősömmel beszélgettem hétvégén és nagyon érdekes dolgokat mondott, figyeld mert leleplezi az ufós mizériát és felfedi az okokat.
Barátom teológiát tanul egy neves magyar egyetemen és kifinomult lélek, nagyon intelligens. Az UFO esetekről beszélgettünk és elmondta, hogy azok mind hamisak és felfedte a hamisítás okát is.
Elmondta, hogy az ufókat valamikor a század közepén találták ki sátánisták. Amerikai sátánista szekták nem bírtak fogást találni a hívő amerikaiakon és a katolikus egyházon, ezért azt találták ki, hogy ezt az egész ufó mizériát bevezetik és elterjesztik az emberek között, hogy azok ne Istenben higyjenek, hanem ilyen misztikus ostobaságokban, amit ma EZO TV-nek nevezünk meg spiritualizmusnak.
A lényeg az volt, hogy gazdag sátánista körök fizettek meg embereket, hogy alkossák meg ezt az ufó összeesküvést és hírdessék azt, hogy az ufók akik ide jöttek, azok teremtették az emberiséget és a Bibliai valós Isteni kinyilatkoztatások és Jézus Urunk mögött is igegenek állnak, ezzel az emberek fordúljanak el Istentől és legyenek hitetlenek a sátán prédái. Sajnos ez nagyon is túljól sikerült nekik. Elmondta azt az esetet, amiben ezek a sátánista körök lelepleződtek. Már sajnos a tőrténetre és a forrásokra nem emlékszem, de ha belinkelitek az is jó lesz, mert a barátomnak nincsen netje. Egy Bibliai folyóíratból olvasta, ami nem jelenik meg netes felületen és a nevek nem ugranak be.
Na, lényege az, hogy az ember ne Istenben keresse az utat hanem maga, de mivel csak Jézusban lehet megtalálni, így az ember eltéved és könnyen a sátánisták martaléka lehet, ami tőrtént itt is http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__4..
"az ufókat valamikor a század közepén találták ki sátánisták"
Ha ez az alapkoncepciója, már elcheszte.
Az ufo-észlelések sok száz évre nyúlnak vissza.
A kedves teológus ismerős sajnos az inkvizíciós kor szintjén van. Lemaradt pár száz évet.
Kérdező, ki kéne lépni a hitgyüliből és elkezdeni önállóan gondolkozni !
UFO észlelések már több ezer éve vannak, csak régen még nem tudták az emberek, hogy mit látnak, közük nincs a sátánistákhoz . Az 5# válaszoló jól látja a dolgokat, azzal kiegészítve, hogy a pénz megjelenése, a kapitalizmus és a liberalizmus legalább olyan káros volt a világra mint az egyház .
Az igazi istenek meg nem azok akiket leír a Biblia hanem hús-vér földönkívüliek voltak akik itt jártak közöttünk . Csak rajtunk múlik hogy mi képessé leszünk-e istenekké válni, hogy le tudjuk-e küzdeni ezt a testi és szellemi korlátoltságot vagy elrejtve mindentől a saját mocskunkba fulladunk-e bele . De amíg többségben vannak a korlátolt gondolkodású emberek, a bolygó testét rágó élősködő népek, a habzsolás és a pazarlás, addig önnön lényünk rabszolgái leszünk . Néha elgondolkodok rajta vajon megérdemelné-e az emberiség, hogy kiemelkedjen ebből a tudat állapotból ...
"Az igazi istenek meg nem azok akiket leír a Biblia hanem hús-vér földönkívüliek voltak akik itt jártak közöttünk"
Jelenleg ez is maximum teória. És bizonyítatlan teória nem cáfolat egy másik bizonyítatlan teóriára. :)
Gondolkodjatok okosan ! Ide nem érkeztek ufók. Az ősi idegenek meg csak képzeletbeli pogány istenek voltak. Iagazi Isten Jézussal érkezett ide.
Kinek jó ez a sok ufó mizéria ? A hiheteleneknek. Mutassák, hogy az ufók teremtettek minket és nincs Isten és ne higyjenek Jézusban. De ide fog vezetni ez. Elembertelenedett, érzéketlen világba, ahol a politikusok büszkék, hogy hazudnak éjjel, nappal, lopnak, csalnak, mert nem hiszenek Istenben !
#15:
Kezdek attól tartani, hogy nem is kérdezni, hanem téríteni jöttél. Már ne haragudj, de ez most így hoaxabb az átlaghoaxnál. :D
UI: Szerintem Jézus az ilyen fanatikus demagógiára úgy reagálna, mint az árusokra a templomban.
Figyi,szerintem a 6-os kommentemben elég jól leírtam miért hülyeség a haverod állítása.Jó lenne a nem csak azért ennél fel kérdést hogy boldogítsd vele a jó népet,és elmondhasd valahol a hülyeségeidet ha már senki nem hallgat meg a valóságban,hanem azért hogy te is informálódj.Mert tudod a kérdéseknek ez a lényegük:Új tudást szerzel,aminek addig nem voltál a birtokában.Nem azért teszel fel kérdést hogy elmondjad a véleményed,aztán mint aki elélvezett,gondtalanul hátradőljél és élvezd hogy "végre valakiknek elmondhattam!".Ez tudod kérdésnek ÁLCÁZOTT provokáció,és véleményhirdetés.
Csinálj blogot,azt ott permetezd az internetet a hülyeségeiddel (kétlem hogy lenne ilyen haverod.Hidd el,mindenkinek van egy "ismerőse" aki mondott valamit,és természetesen ő nem én vagyok!)
Szóval várom a reakciót a 6-os kommentre ami az eddigi válaszok közt szerintem az egyik legkorrektebb.
Ja és a legutóbbi válaszod néhány részén igencsak megragadt a pillantásom:
"Gondolkodjatok okosan ! Ide nem érkeztek ufók."
Előre elmondom:Én se preferálom a paleoasztronautika hipotézist,miszerint ide érkeztek volna idegenek,de esélyt hagyni kell neki.Nem lehetetlen.És ilyen biztosan semmit se lehet állítani.Bár őszintén én is azt mondom hogy nagy valószínűséggel nem jártak itt idegenek.
"Az ősi idegenek meg csak képzeletbeli pogány istenek voltak. Iagazi Isten Jézussal érkezett ide. "
Bocs de jézus léte,a keresztény isten léte,vagy egyáltalán akármelyik isten léte mellett ugyanannyi bizonyíték áll fenn,mint Odin,Hönir,Thor,Zeusz,Hádész,Poszeidón,Héra,Pán,Ré,toth,vagy a Dzsu-dzsu hegyi keselyűfejű tigrisfarkú elefántisten mellett.Azaz semmi.
Szóval ha már más népeket képes vagy így kulturálisan leminősíteni (hogy a keresztényhez hasonló kiterjedt és mély kultúrájukat puszta agymenésként ledegradálod) akkor legalább hoznál fel bizonyítékokat vagy érveket a saját HITED mellett!
"
Kinek jó ez a sok ufó mizéria ? A hiheteleneknek. Mutassák, hogy az ufók teremtettek minket és nincs Isten és ne higyjenek Jézusban."
Bocs de egy emeletes baromság a "logikád" (igen masszív idézőjelek közt nevezhető az agymenésed logikának)
Én ateista vagyok,vallásos szakzsargonban én hitetlen vagyok.Mégse hiszem hogy idegenek teremtették,és eléggé butuska elképzelésnek tartom.Hogy pontos legyek én az abiogenézisben hiszek (ugyanis még nem bizonyított) és az evolúciót fogadom el (ami már bizonyított).Szóval hitetlen és hitetlen közt is van különbség.
Különben nem igazán értem hogy az idegenek és isten illetve jézus léte miért lenne egymást kizáró...
"De ide fog vezetni ez. Elembertelenedett, érzéketlen világba, ahol a politikusok büszkék, hogy hazudnak éjjel, nappal, lopnak, csalnak, mert nem hiszenek Istenben !"
Ezzel nagyon szépen jellemezted is az egész egyházadat!
Miért?Szerinted amíg nem volt kereszténység,tehát mondjuk az időszámításunk előtti 50-es években mindenki lopott csalt,hazudott,gyilkolt és az utcán tömeg orgiákban paráználkodott?Gondolom a válasz nem.És mi történt a kereszténység megjelenése,illetve elterjedése után?Semmi...Minden maradt ugyanúgy.Aki addig tartott rabszolgát,netán verte is,az azután is azt csinálta.Aki addig félrelépett,az azután is félrelépett.
Sőt!Gondolom ismered az inkvizíciót,a boszorkámyüldözést,a keresztesháborúkat,és a különféle birodalmak (Osztrák magyar monarcia,Frank,Orosz cárság,Anglia,Spanyol birodalom) által folytatott háborúkat.Képzeld:Ezeket mind keresztény országok,keresztény királyok/császárok/cárok/uralkodók kezdeményezték,és keresztény emberek vívták.
Na ennyit számít a kereszténység.Egy nagy semmit!Az embereken nem ez változtatott,hanem a humanizmus és a szabadgondolkodás bevezetése!
Ha tényleg van haverod (és nem csak a saját szavaidat adod egy kitalált karakter szájába) akkor mindkettőtöknek ajánlom a 6-7 osztályos törikönyvet,mert úgy le fog esni az állatok hogy át fogja ütni a kérget!
Poliateista
(UI:VÁROK VISSZAJELZÉST)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!