Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért hiszik azt a kérdezők,...

Miért hiszik azt a kérdezők, hogy ezt még nem kérdezték meg? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Szinte mindig újra felteszik a kérdést, utána se járnak hogy ezt már rég megkérdezték, azt hiszik hogy új ufo új kérdéssel, nagy szenzáció, aztán sehol semmi, már 3 éves videókat tartanak újnak, ez normális?
2013. jún. 16. 21:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Gondolom azért hiszik azt, mert még nem olvasták. Szerinted ? :-D
2013. jún. 16. 21:32
 2/2 anonim ***** válasza:
77%

Ez nem csak az UFO kérdésekre jellemző.Láthatod hogy naponta jönnek a "Mit jelent az álmom?" kérdések,szinte hajszálnyi különbségekkel,amik miatt nem kéne egy már 100 szor feltett kérdést még egyszer feltenni (a legnagyobb különbségek azok szoktak lenni hogy nem erdőben hanem az utcában fut az illető)

De ugyanígy eléggé standard kérdés lett a "Vámpírok/vérfarkasok/tündérek léteznek?" kérdések is.

Valamint még nagyon sokszor ismétlődő kérdések az Egely Gyurival foglalkozók,a szellemidézésesek (azoktól már kezd hányingerem lenni annyi van) és a többi okkult dologból is túlzottan sok van (értem én hogy itt ennek külön kategória van,de az hogy melyik színű gyertya jó,már vagy 40 szer szerepelt kérdésként.Pedig én csak 1,5 éve követem figyelemmel az oldalt)

És kérdező:Ha a kérdésed arra irányult hogy tükörbenézésre kényszerítsd a trollokat,akkor ki kell ábrándítanom téged:Soha,semmivel nem fognak megváltozni.Milliószor elmagyarázhatod egy ezó hívőnek hogy a videó/kép/cikk/interjú kacsa,ha hinni akar benne hinni is fog.Ami magában még nem lenne baj,de ő az oldalon a folyamatos sablon kérdéseivel még meg is akar mindenki mást is győzni (szóval oldal szabályzata ellen is megy,hisz nem is érdekli a kérdés és/vagy csak provokál)

Bár néha jó újra áttárgyalni egy egy kérdést,mert már volt alkalom amikor úgy szórakoztam rajta mint egy stand up comedy-n.Szóval lényegtelen felhúzni rajtuk magadat.

Poliateista

2013. jún. 16. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!