A Ji-Kinget, Jóskönyvet lehet kérdezni eldöntendő kérdéssel? (Állítólag régen kérdezték így is. ) Ha igen, hogyan? Mi lesz az igen és mi adja a nemet?
Szervusz!
Köszönöm a választ!
Én 1 Ft-osokat használtam, ahogy Müller Péter is ajánlotta, írta, lehet ezzel, de ettől még megtiszteltem az alkalmakat. Próbálom kiüríteni a fejemet, nyugalmi állapotba hozom magam, ha ideges vagyok, leterítek egy négyszög alakú sálat, gyertyát gyújtok és szantál füstölőt, kicsit átforgatom felette a pénzt, miután megmostam őket, a sálat is felé helyezem, de mindegy, mit csinálok, a lényeg, hogy közben magamat készítem fel.
Ha ezt végig csinálom, de nem tisztelettel, úgy vettem észre, nem működik a dolog.
Általában megértem az üzenetet és hálás is vagyok érte, de néha nem tudom, mit és hogyan kérdezzek.
Ha arra vagyok kíváncsi, melyik úton menjek tovább, mit válasszak 2 közül, könnyebb lenne egyszerűen csak azt tudni, hogy melyik az üdvös. Viszont ekkor máshogy kell dobni. Ahogy kérdezni is. Csak nem tudom, hogyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!