Dr. Michio Kaku szerint az "ufók" 5%-a valódi és nem valószinü, hogy a földről származna, ő sem elég hiteles? Ő is csak egy műtudós? Ő is csak pénzt akar? Vagy buta? Biztos túlsok ezó maszlagot olvasott, nem?
Egyetlen egy tudóstól se hallottam még, szkeptikustól sem, hogy 0% az, ami földön kívüli eredetű. Aki ezt írta az nincs tisztában a dologgal és csak dobálódzik a szavakkal bármiféle ismeret nélkül.
Általában 5-10%-ra mondják hogy nem megmagyarázható és talán földönkívüli eredetű.
Aztán egyes balga emberek benyögik, hogy 5% az semmi.
Hát persze, főleg ha 10 ezer észlelésről van szó, akkor máris több száz észlelés megmagyarázhatatlan.
Kedves 12-es válaszoló. Látom, a szövegértés neked sem az erősséged, így külön a te kedvedért leírom mégegyszer:
Senki sem állítja, hogy az észlelések egyike sem földi eredetű. A hiba ott van, hogy rengetegen állítják, hogy eleve valódi UFO észlelés nem történt még sosem. vagy ha igen, arról gyorsan kiderült, mit is nem tudtak elsőre beazonosítani.
Márpedig beláthatod, hogy 0 hiteles észlelést nem lehet százalékokban kifejezni.
Az általad említett 5-10%-ra sem azt mondják, hogy nem magyarázható, csak hogy még nem sikerült megmagyarázni. Ez nagyon nem ugyanaz.
Szóval javallanám, te nézz utána a dolgoknak, mielőtt sületlenségeket állítanál!
Ha pedig számokkal akarsz dobálózni, tegyük fel, hogy minden 1000 emberből csak egyetlen egynél vannak mentális, pszichés bajok. (Noha ez a szám a valóságban köztudottan több, de most maradjunk ennél az egyszerű esetnél) Ez 7 milliárd embernél 7 milliót jelent! És ez csak 1000:1-hez arány, avagy 0,1%! És ehhez még nem vettük figyelembe azokat, akik egyszerűen unalmukban photoshopolgatnak képeket, vagy akik valamilyen haszonszerzés céljából, figyelemfelkeltés okán teszik ezt, vagy egyszerűen csak át akarják verni az embereket, stb.
Szóval elég sok ember van, akitől jöhetnek mindenféle fals információk. Persze nem állítom, hogy minden, ami témába vág, hamis. Csak felvetettem, ha ennyire számokkal meg százalékokkal akarsz kérkedni... nos, számolni én is tudok.
Meghallgattam igen, de előtte muszáj volt rákeresnem, mert ahol épp voltam, nem játsza le a youtube videókat.
Így már okés?
Ratigan asks, “Does this confirm life on other planets?”.
Kaku replies, “I wouldn’t go that far. We need alien DNA or an alien chip. That would nail it to the wall right there. We don’t have that, we don’t have the smoking gun. But this book (Leslie Kean’s) is as close as you are going to get to the smoking gun. We’re talking about senior military officials that were involved in the investigations of these incidents saying, ‘We are clueless’”
A későbbiekben meg már csak elemezget, ahogy a fénykardról, teleportálásról, stb., ill. ezek lehetőségeiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!