Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ti hisztek 404 nek?

Ti hisztek 404 nek?

Figyelt kérdés

ha igen miért ha nem miért.

én nem ,túl sok ellentmondásba ütközik ,egyszer azt mondta hogy a kriariaxok mentetek meg minket egyszer meg azt hogy a gujmániák.még sorolhatnám ,azóta a fórumon ahova jár már nem lehet megnevezni a lényeket név szerint.mióta kérdőre vonták hogy akkor most melyik faj is .így még nehezebb fogást találni rajta gondolom én ezért

2013. jún. 9. 14:57
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Nem.

Amúgy is szkeptikus vagyok, de volt egyszer hogy ígérte hogy feltesz egy videót amin majd a szkeptikusok álla leesik stb stb... Na hát az valami világűrről szóló ismeretterjesztő film volt, amiről levette a hangot, és saját feliratot csinált alá mindenféle zagyvasággasl. Ott már nem tudtam hogy szánjam, vagy röhögjek rajta. Aztán kis idő múlva priváttá tette a "hatalmas mindent leleplező és mindenre magyarázatot adó" videót. Meg mikor a strucctojásokat mutogatta hogy valami idegen lény tojása áhh... szánalmas az az egész ember. :D

2013. jún. 9. 15:07
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Ő egy olyan ember akit tényleg elraboltak, csak nem tudja ezt feldolgozni, ezért színezi ki ami vele történt és egy idő után hozzárakott sokmindent .
2013. jún. 9. 15:14
 3/8 anonim ***** válasza:
az ki?
2013. jún. 9. 15:26
 4/8 anonim ***** válasza:
igen mert én vagyok
2013. jún. 9. 18:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem. Egy bohóc aki nem tudja hova tenni szabadidejét
2013. jún. 9. 19:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem. A történetei tele vannak ellentmondással és teljes képtelenségekkel, tehát egyértelműen hazudik.
2013. jún. 9. 20:02
 7/8 anonim ***** válasza:
404 egy idegen, beszéljetek vele tiztelettel
2013. jún. 10. 14:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Mivel szkeptikus vagyok nem hiszek neki. Viszont 404 meséje legalább az épelméjűség határain belül van, odafigyel hogy amit mond az úgy legyen megfogalmazva hogy akár igaz is lehetne, nem úgy mint David Icke meséje a reptoidokkal, ő is normálisnak tűnt amíg a reptoidokkal el nem rontotta az egészet. Nem hiszek 404 nek mert tudom hogy idegen lények még nem jártak a földön. Hülyeség azt mondani hogy nem léteznek mert az hülyeség, de itt nincsenek a föld közelébe és nem is lesznek mert olyan messze vannak hogy nem tudnak ide eljutni.
2013. jún. 10. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!