Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A discovery channel is hisz...

A discovery channel is hisz az ufo-kban, erre mit léptek szkeptikusok? https://www.youtube.com/watch? V=OIhFBEd5ptI&feature=youtube_gdata_player

Figyelt kérdés

2013. máj. 31. 00:47
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
24%

Mindenre van egy jó South Park rész... Erre is, csak a History helyett képzeld oda a Discoveryt, helytálló helyettesítés.

[link]

2013. máj. 31. 19:02
 32/42 A kérdező kommentje:

"Ez a histori channel, ahol az igazság történelem."

Besírtam. :-)

2013. máj. 31. 19:20
 33/42 A kérdező kommentje:

"Bezzeg, ha azt mondják, hogy atlantisz sosem létezett! Levélbombát küldtél volna a studiójukba."

Remélem nem kell linkelnem videót arró, hogy milyen bizonyítékok vannak atlantisz létezése mellett. Ennyire ne legyünk már korlátoltak. Lassan odáig juttok, hogy azt sem hiszitek el, amit mondtok.

2013. máj. 31. 19:23
 34/42 anonim ***** válasza:
82%

Na mi van?Eltelt a 24 óra és rögtön ki kell emelni?Szerintem már eléggé lerágott csont a kérdés,és max még több szkeptikust fog idevonzani,és még jobban hallhatod,a neked nem tetsző véleményeket.

Poliateista

2013. jún. 1. 21:30
 35/42 A kérdező kommentje:

Pszt, poliateista!

Én ezt élvezem!

2013. jún. 1. 21:43
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező most valami hasonlót csinálhat:

[link]

2013. jún. 1. 21:50
 37/42 anonim ***** válasza:
74%

Már válaszoltam itt két beírásban is, le lett pontozva. Nekiugrom még egyszer.

Ebben a témakörben nehezen megfogható, tudományos módon nem igazolt jelenségekről esik szó, igaz. Nos, akkor ha az én tudásom ehhez kevés, akkor bátran támaszkodhatom a Discoveryre. Ez ügy a lényeg. Ha a DC azt mondja, vannak ufók(=idegenek a földön), akkor ezt készpénznek vehetem. Még Ickénél is tutibb. Rendben.

De! Nyomdában, kiadóban dolgozom immár harminc éve. Oktattam is ezen a területen. Valamit azért csak tudok róla.

Azt mondja a DC, hogy „és most a bélyegző felveszi a tintát, s rányomja a vállfára”. Eddig a szöveg. És mit látok a képen: tamponnyomógépet és festéket.

Nem bélyegzőt, nem tintát! Akkor mos mi van?

Egy másikban a fordító a denzitást sűrűségnek fordítja. De a reprodukciós fényképészetben a helyes magyar megfelelője a feketedés.

Bélyegkészítés címszó alatt egészen mást mutat.

Soroljam? Tudok még jó pár hülyeséget.

Ha azon kézzel fogható dolgokban pontatlan, amiben semmi extra nincs, akkor az ezotériában mennyivel megbízhatóbb?

Kedves kérdező!

Az internet csodákra képes. Számodra is elérhető. Kérlek, nézz utána, hogy a megszólaltatott tudósok kik.

Én néhánnyal megtettem. Azt mondja XY történész, a Z egyetem professzora.

De az az egyetem, amelyikre hivatkoznak, csak tudja, kik töltenek be ott valamiféle szerepet.

Néhány esetben a tanintézetet sem találtam meg, de amelyikről bőséges információt leltem, ott nem találkoztam az illető tudós emberrel.

De a wikipédia sem ismeri őket.

Hogyan lehet ez, szerinted?

2013. jún. 1. 23:15
 38/42 anonim ***** válasza:
67%

"Pszt, poliateista!

Én ezt élvezem!"

Életedben ne élvezz nagyobbat!

2013. jún. 2. 06:45
 39/42 anonim ***** válasza:
89%

Bizonyíték Atlantiszra?

No, lássuk :D Ugyanis a legnagyobb tudósok sem találtak rá semmit. Érdekelne, hogy egy ókori görög fantasy storira mennyivel több bizonyíték van, mint a Gyűrűk urára :)

2013. jún. 2. 08:09
 40/42 anonim ***** válasza:
77%

Discovery? Ahogy már leírták jó páran, csak a nézettségre hajtanak.

Vegyük az Animal Planet-et (ugyebár a Discovery "állatokról" szóló adója): Nemrég feldobtak a netre egy vírusreklámot a sellőkről... Most komolyan, mi ez ha nem nézettséghajhászás?

Kedves kérdező, ha annyira hiszed, hogy az "ítík" köztünk járnak, ugorj bele az óceánba, hátha megtalálod akkor már a sellőket is...

Jó-jó a Discovery Chanel, meg a többi hozzá tartozó adó, de akkor is, manapság olyan ostobaságokat hoznak fel...

2013. jún. 26. 20:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!