A discovery channel is hisz az ufo-kban, erre mit léptek szkeptikusok? https://www.youtube.com/watch? V=OIhFBEd5ptI&feature=youtube_gdata_player
Okés, hogy nekem nem hiszel, de azért az internetnek se? :D
Legalább a wiki cikket olvasd el :) De minek is erősködünk... Elvégre egy "többdiplomás értelmiségivel" van dolgunk :D
Az UFO (angol betűszó: Unidentified Flying Object, magyar jelentése: „ azonosítatlan repülő tárgy”, a köznyelvben egyszerűen ufó)
Kérdésre válaszolva pedig az idejáró szkeptikusok többsége a torkodra lépne..
1. Az UFO azonosítatlan repülő tárgy. Egyfajta szlengként kezd terjedni az idegen létforma jelentés is, sajnos ezt nehéz meggátolni, bár én nem rajongok érte.
2. A Discovery nem az "UFO"-kban hisz, hanem a nézettségben és a profitban.
Ahogy a 14-es írja!
Egyébként egy ismerősöm felháborodottan mondta a múltkor, hogy ebben a témában végignézett az egyik adón egy filmet, ott megszólalt egyik oldal is, a másik oldal is, de a végén nem mondták ki, hogy akkor most melyik félnek van igaza!
Nem is fogják, egyelőre egyértelműen kimondani.
Akármelyik TV-csatorna, adó hangot, teret, időt ad ezeknek a témáknak, de egyikben sem foglal állást, azt meghagyja egyrészt a nézőknek, másrészt a tudósoknak.
Ő csak közreadja a pro-kontra érveket, ellenérveket! Mindenki szabadon dönt, hogy melyiket hiszi igaznak!
https://www.youtube.com/watch?v=OIhFBEd5ptI&feature=youtube_..
Nem hinni abban, hogy a földönkívüliek köztünk járnak ellentmond az emberi értelemnek, és racionalitásnak.
Úgy egyébként a DC megbízhatóságáról:
Olyan műsorokban is sok marhaságot hordanak össze, amely ennél a témánál sokkal egyszerűbb. Pl. a Hogyan készül sorozat.
Szakmámba vágó filmjeikben iszonyú marhaságokat hordtak össze. 30 éve művelem, oktatom, de még az egyszerű szakszavak jelentésének sem jártak utána. A magyar szöveg még rontott is ezen.
"Nem hinni abban, hogy a földönkívüliek köztünk járnak ellentmond az emberi értelemnek, és racionalitásnak."
Fából vaskarika. :)
Szerintem a HIT mond ellent az emberi értelemnek, és racionalitásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!